fbpx
Landelijke keuken met kookeiland

Novy afzuigkap & afzuiging

Kies jouw Novy afzuigkap!

Novy is de marktleider op het gebied van afzuiging en afzuigkappen in de keuken. De nieuwe productlijn van Novy varieert van de traditionele afzuigkap tot de kookplaat met afzuiging. Door hun overname van verlichtingsproducten Jansen & de Bont integreert Novy de verlichting feilloos in hun keukenapparatuur. Benieuwd naar wat Novy te bieden heeft? Lees dan zeker verder!

Plan nu jouw adviesgesprek

Novy Algemeen, ASWA Keukens

Over Novy

Het Belgische bedrijf Novy is marktleider in de productie van afzuigkappen en kookplaten met afzuiging. In de productie ligt de focus op 3 kern aspecten: kracht, stilte en connectiviteit. Novy's producten zijn stil in gebruik, minimalistisch in design en gemaakt om rust te creëren in de keuken. 

Daarnaast heeft Novy verlichtingsproducten Jansen & de Bont over genomen. Hierdoor wordt het licht mooi verwerkt in de Novy apparatuur. Alles over de overname lees je hier! 

Novy kookplaat met afzuiging

Een kookplaat met afzuiging is tegenwoordig niet meer weg te denken in de keuken. Het zorgt voor rust en eenheid en geeft het design van je keuken een strakke afwerking. Novy zag dat ook in en bracht de Novy Easy en Novy Panorama op de markt. Twee verschillende ontwerpen van hoe afzuiging verwerkt is in de kookplaat. Hieronder lees je er alles over!

 

Novy Easy: werkbladafzuiging

Koken wordt easy dankzij deze kookplaat met automatische afzuiging. De kookplaat bestaat uit 4 zones die gekoppeld kunnen worden tot 2 extra grote zones. Het gemak zit hem in de geïntegreerde automatische afzuiging. Je kan zelf kiezen voor een afvoer naar buiten of recirculatie. Bij recirculatie worden kookdampen opgenomen en wordt gezuiverde lucht terug de keuken in geblazen.

Het gemak van de Novy Easy ontdek je hier!

Novy apparatuur, Panorama, ASWA Keukens (3)

De Novy Panorama 120 afzuigtoren

Het klinkt misschien niet alledaags: een afzuigtoren. Toch heeft Novy deze manier van werkblad afzuiging goed weten te verwerken. Op het moment van koken komt er aan de achterzijde van de kookplaat een scherm omhoog. Dit scherm zuigt alle kookdampen op. De hoogte van de afzuigtoren is verstelbaar. Daarnaast is zowel afvoer naar buiten als recirculatie mogelijk.

Ontdek de Novy Panorama 120 hier!

Novy Verlichting

Door licht op een juiste manier te laten ontstaat er een mooi eenheid in de keuken.  De verlichting die Novy gebruikt is innovatief, onder meer door gesture control, het licht is te bedienen door middel van handgebaren. Hieronder is een overzicht van het assortiment Novy verlichting. 

Novy apparatuur, Phantom, ASWA Keukens

De innovatieve Novy Phantom afzuigkap

De afzuigkap waarbij elegantie centraal staat! De Phantom is afgewrkt met licht doorschijnend glas, ingebouwde led strips en spotjes. De Phanton is beschikbaar in twee uitvoeringen. De Phantom Frame (zie foto) heeft een ijzer frame voor een industrieel design. De Phantom Cable heeft stalen kabels, waardoor er een zwevend ontwerp ontstaat. Recirculatie zit standaard op deze afzuiginstallatie. 

Daarnaast is de Phantom bedienbaar met de bijgeleverde afstandsbediening, via je smartphone met de Novy Connect app en met de InTouch connectie op de kookplaat.

Alle specificaties van de Novy Phantom lees je hier!

Novy apparatuur, Pureline Frame, ASWA Keukens (3)

Stel je eigen Novy Frameline Pure samen

De Purline Frame geeft heel wat vrijheid in de design keuze. Zo bepaal je zelf hoeveel frames en planken je in de afzuigkap wil. De diepte van deze planken kun je ook zelf bepalen. Door de extra bijgeleverde led-spotjes, kun je zelf de verlichting van de afzuigkap afstemmen. De Purle Frame kent wederom een standaard geïntegreerde recirculatie.

Zelf jouw afzuigkap ontwerpen? Alles over de Pureline Frame lees je hier!

Novy Cloud en Mood

Op zoek naar traditionele afzuigkappen? Ook dan biedt Novy een uitkomst. De Novy cloud is een plafondunit. Dit houdt in dat de afzuigkap niet hangt maar in het plafond zit. Superhandig als je geen afzuigkap boven de kookplaat of je kookeiland wil hebben hangen. 

Ben je juist wel op zoek naar een afzuigkap boven je kookeiland? Dan is de Novy mood iets voor jou! De Mood wordt ook wel een eilandschouwkap genoemd. De Mood wordt bevestigd aan kabels en is voorzien van led verlichting. 

 

Novy garantie, ASWA Keukens

Novy Garantie

Registreer je Novy apparatuur en ontvang tot 5 jaar garantie op je Novy afzuigkap, werkbladafzuiging, inductiekookplaat of verlichting. Het enige wat je nodig hebt is het serienummer en het aankoop bewijs.

Registreer je Novy apparatuur via deze link!

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Novy afzuigkap kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van Novy? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK Bekijk magazine

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.