Meer flexibiliteit met Novy Cloud

- Nieuws

Met Novy Cloud in uw keuken creëert u een open ruimte zonder storende elementen. De fijne belijning en het strakke design zorgen niet enkel voor een zuivere vormgeving, maar garanderen bovendien een optimale efficiëntie.

Nieuws Novy Cloud

Een subtiele ledstrip rondom de afzuigkap zorgt voor een perfecte lichtspreiding op het kookoppervlak. De lichtintensiteit en kleurwarmte kunnen aangepast worden om zo de juiste hoeveelheid licht en de juiste sfeer te creëren. Voor, tijdens en na het koken.

De Novy Cloud kunt u ook makkelijk mee verhuizen van woning tot woning.  Door de recirculatietechniek kunt u de Cloud zowat overal monteren. Handig ook voor kleinere keukens.

Cloud – One – Mood, de 3 nieuwste producten van Novy

Een nieuwe generatie producten die de toon voor de toekomst zet op vlak van discretie, eenvoud en gebruiksgemak, maar ook technologische doordachtheid en natuurlijk stilte. Omwille van hun innovatieve en vooruitstrevende karakter vallen zij onder de noemer Novy Premium Innovation Products. Of het nu gaat om design, gebruiksgemak, duurzaamheid of stilte: elk element wordt door Novy tot in detail bestudeerd.

  • Novy Cloud voor meer flexibiliteit (meer info)
  • Novy One dampkap én kookplaat in één (meer info)
  • Novy Mood voor extra sfeer (meer info)

Nieuws Novy one-cloud-mood

Voor meer informatie over de bovenstaande Novy producten kunt u terecht bij één van onze adviseurs in de showroom. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.