De innovatieve Novy Phantom afzuigkap

- Nieuws

Maak kennis met de innovatieve Novy Phantom. Een afzuigkap waarbij elegantie centraal staat! De Phantom is namelijk tot in detail uitgewerkt, heeft ingebouwde led-strips en spotjes en is verkrijgbaar in twee soorten. Ben jij op zoek naar een moderne en tevens elegante afzuigkap dan lees je er hier alles over!

Wat is Novy?

Het in België gevestigde bedrijf Novy is marktleider in de productie van afzuigkappen en kookplaten met afzuiging. Novy richt zich op 3 kernwaardes: kracht, stilte en connectiviteit. De afzuigingen van Novy zijn krachtig, stil in gebruik en door het minimalistische design passen ze in elk keuken ontwerp. Mede door Novy’s grote assortiment en jarenlange kennis is het merk uitgegroeid tot toonaangevend merk in de keukenwereld.

De eyecatcher in jouw keuken

De Phantom is afgewerkt met licht doorschijnend glas, ingebouwde led-strips en vier hoekspotjes. De spotjes zijn regelbaar zodat kleurintensiteit altijd past bij elke situatie. De Phantom werkt doormiddel van randafzuiging en is standaard uitgerust met recirculatie. Bij recirculatie worden kooldampen gefilterd door een koolstoffilter. Na het filteren wordt er schonen lucht de keuken in geblazen. De filter gaat tot wel 900 kookuren mee!

Wil jij een afzuigkap die perfect bij jouw keuken past? Dat kan! De Phantom is namelijk leverbaar in twee soorten. De Phantom Frame geeft de keuken met het frame een subtiele industriële uitstraling. Wil jij een zwevend effect creëren boven het eiland? Ga dan voor de Phantom Cable met verstelbare kabels.

Wat kost een Novy Phantom afzuigkap?

De kosten zijn afhankelijk van welke Phantom je kiest. De Phantom Frame heeft een prijs van €3.999.- incl. BTW. De Phantom Cable is verkrijgbaar voor een prijs van €3.499.- incl. BTW.

Soorten Novy afzuiging

Heb jij interesse in de Novy Phantom? Of valt jou keuze toch op een van de andere soort Novy afzuiginstallatie? ASWA biedt een ruim aanbod aan Novy kookplaten met afzuiging en Novy afzuigkappen. Deze variëren in prijs, kleur en design. Of bekijk hier beneden welke Novy bij jou past!

Welke Novy afzuiging past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Novy afzuigkappen of Novy kookplaten met afzuiging. Welke het beste bij jou past is afhankelijk van je voorkeur. Ga jij voor een traditionele afzuigkap of ben je opzoek naar een kookplaat met afzuiging? Je vindt de verschillende soorten Novy afzuigingen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Novy Phantom kopen bij ASWA Keukens?

Wil je meer informatie over Novy? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: