De stijlvolle Novy Mood eilandafzuigkap

- Nieuws

De keuken is vandaag de dag niet meer een plek waar alleen gekookt wordt. De keuken is het hart van het huis waar we eten, borrelen, praten, lachen met vrienden en familie. Een open keuken met kookeiland past hier perfect bij. Een afzuigkap boven het eiland hoeft helemaal niet storend te zijn. Ontdek de Novy Mood, de krachtige en elegante eilandafzuigkap die effectiviteit met sfeer combineert. Alles over de Novy Mood lees je hier!

Over Novy

Het Belgische bedrijf Novy is marktleider in de productie van afzuigkappen en kookplaten. Door hun jarenlange expertise heeft Novy krachtige, stille en elegante producten weten te ontwerpen. Novy apparaten passen in vrij wel elke keuken. Daarnaast biedt het ruime assortiment voor elke keukensituatie een oplossing.

De Novy Mood als sfeermaker in de keuken

De Novy Mood is een krachtige maar tevens stille eilandafzuigkap. Afvoer naar buiten wordt overbodig dankzij de innovatieve recirculatie. Bij recirculatie wordt gebruik gemaakt van een koolstoffilter. Dit filter neemt kookdampen op en blaast gezuiverde lucht terug de keuken in. De Novy Mood is uiterst energiezuinig door kwalitatieve led-strips die lang meegaan. De lichtintensiteit van deze led-strips pas je zelf aan met de afstandsbediening of de InTouch connectie op de kookplaat.

Soorten Novy afzuiging

Is de Novy Easy iets voor jou? Of valt jou keuze toch op een van de andere soort Novy afzuiging? ASWA biedt een ruim aanbod aan Novy kookplaten met afzuiging en Novy afzuigkappen. Deze variëren in prijs, kleur en design.

Novy Mood kopen bij ASWA Keukens?

Wil je meer informatie over de Novy Mood? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: