Novy Mood: design en sfeer

- Nieuws

Design en sfeer zijn de 2 basiselementen bij Novy Mood. Het verfijnde ontwerp in combinatie met aanpasbare sfeerverlichting zorgen steeds voor de juiste ‘mood’ in uw keuken.

Nieuws Novy Mood

Mood is een opvallend onopvallende afzuigkap die uw keuken volledig tot zijn recht laat komen. Design en sfeer zijn de twee basiselementen. Het verfijnde ontwerp in combinatie met sfeerverlichting die aan te passen is, zorgen steeds voor de juiste ‘mood’ in uw keuken.

Door de veelzijdige mogelijkheden qua verlichting kan deze zowel voor, tijdens als na het koken naar eigen behoefte worden aangepast. Zo kunnen de energiezuinige ledstrips variëren van warme naar koude tonen en van zeer intens naar gedimd licht. De soft on/off toets zorgt voor het geleidelijk in- en uitschakelen van de verlichting.

Via de geïntegreerde monoblock filters worden geurtjes geabsorbeerd en gezuiverde lucht in de keuken terug gebracht. Door deze recirculatietechnologie wordt energie bespaard.

Cloud – One – Mood, de 3 nieuwste producten van Novy
Een nieuwe generatie producten die de toon voor de toekomst zet op vlak van discretie, eenvoud en gebruiksgemak, maar ook technologische doordachtheid en natuurlijk stilte. Omwille van hun innovatieve en vooruitstrevende karakter vallen zij onder de noemer Novy Premium Innovation Products. Of het nu gaat om design, gebruiksgemak, duurzaamheid of stilte: elk element wordt door Novy tot in detail bestudeerd.

Novy Cloud: meer flexibiliteit (meer info)Novy One: dampkap én kookplaat in één (meer info). Novy Mood: extra sfeer (meer info).