Ontdek het gemak van de Novy Easy

- Nieuws

Koken wordt easy dankzij deze Novy kookplaat met automatische afzuiging. Tover je keuken om tot een gestroomlijnd geheel. De afzuigkap zit volledig geïntegreerd in de kookplaat, waardoor alleen het rooster zichtbaar is. Ben jij op zoek naar een kookplaat met afzuiging? Alles over de Novy Easy lees je hier!

Over Novy

Al geruime tijd produceert Novy hoogstaande afzuigkappen en kookplaten. Het Belgische bedrijf is dan ook marktleider op het gebied van afzuiginstallaties. In de productie richt Novy zich vooral op krachtige en stille afzuigkappen. Door het minimalistische design past  Novy in vrijwel elke keuken. In al die jaren is Novy uitgegroeid tot toonaangevend merk voor in de keuken. Novy biedt een assortiment aan dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

Novy Easy: de kookplaat met afzuiging

De Easy is een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. De kookplaat bestaat uit 4 kookzones die gekoppeld kunnen worden tot 2 extra grote zones. Deze kookzones hebben een vermogen van maar liefst 3.000W. Deze zijn gemakkelijk te bedienen via de centrale bediening op de kookplaat.

Een van de grootste gemakken zit hem in de automatische afzuigfunctie. Kookdampen worden snel weggevoerd met het afvoersysteem naar keuzen. Je kan zowel kiezen voor afvoer naar buiten als voor recirculatie. Bij deze laatste functie neemt een koolstoffilter kookdampen op en wordt gezuiverde lucht terug de keuken in geblazen. Bij de Novy Easy gaat het koolstoffilter wel tot 450 kookuren mee! Daarnaast biedt de Easy tal van innovatie functies zoals automatische pan herkenning.

Wat kost een Novy Easy?

De kosten hangen af van je keuze in afvoer. Kies je voor afvoer naar buiten dan kost de Novy Easy €2.970 incl. BTW. Gaat jouw voorkeur uit naar recirculatie dan bedragen de kosten €3.130 incl. BTW.

Soorten Novy afzuiging

Is de Novy Easy iets voor jou? Of valt jou keuze toch op een van de andere soort Novy afzuiging? ASWA biedt een ruim aanbod aan Novy kookplaten met afzuiging en Novy afzuigkappen. Deze variëren in prijs, kleur en design. Of bekijk hier beneden welke Novy bij jou past!

Welke Novy afzuiging past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Novy afzuigkappen of Novy kookplaten met afzuiging. Welke het beste bij jou past is afhankelijk van je voorkeur. Ga jij voor een traditionele afzuigkap of ben je opzoek naar een kookplaat met afzuiging? Je vindt de verschillende soorten Novy afzuigingen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Novy Easy kopen bij ASWA Keukens?

Wil je meer informatie over de Novy Easy? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: