Maak kennis met de Waterbase van Solitaire

- Nieuws

De esthetiek van jouw keuken verhogen, door middel van een strak design? Het kan met De Waterbase van Solitaire. De Waterbase transformeert de keuken tot een moderne, strakke en open leefruimte. Op de plek van de spoelbak ontstaat namelijk een doorlopend oppervlak. Met het geïntegreerde touchcontrol-scherm, de praktische opbergruimte en de multifunctionele kraan, is andere keukenapparatuur overbodig.

Bediening via touch-control

De kraan kent geen hendel maar wordt bedient door het Invisible Command. Dit houdt in dat je de Waterbase bedient via de touch-control op het display, ook wel Quick Start genoemd. Het TFT-display van de Waterbase is het centrale besturingssysteem. Via deze display kun je de hoogte van de spoelbak instellen en de keuze uit het soort water bepalen. Het glazen oppervlak van de display zit naadloos verwerkt in het werkblad en integreert alleen wanneer het in gebruik is. Dit draagt bij aan de esthetiek van je werkblad en keuken. Daarnaast kun je de Home Connect-app downloaden. Hierin vind je het peil van de CO2-cilinder en de status van het waterfilter. Ook is het mogelijk om via de app onderdelen te bestellen.

Zes soorten water in een kraan

Dankzij Hydronic Select levert de Waterbase zes soorten water. We zetten ze even op een rijtje. Ten eerste is er een keuze tussen plat water op kamertemperatuur en ijskoud water. Daarnaast is er keuze tussen klassiek- en medium bruisend water. Als laatste kun je kiezen tussen kokend water (100 graden Celsius) en water van ongeveer 80 graden Celsius. Er ontstaat ruimte en rust, omdat er geen apparaten meer op het keukenblad staan.

Waterbase Solitaire, ASWA Keukens

Het opbergsysteem van de Waterbase

De waterbase beschikt over een slim opbergsysteem, genaamd de Smart Body. Hierin kun je verschillende benodigdheden, zoals theedoeken, sponsjes, afwasborstels en zeep opbergen. Natte voorwerpen kunnen worden gedroogd in een apart opberggedeelte. Dit gebeurt door middel van warme en circulerende lucht. Daarnaast beschikt de Smart Body over twee afvalbakken.

Waterbase Solitaire, ASWA Keukens

De Waterbase van Solitaire kopen?

Wil jij graag meer weten over de Waterbase? Neem gerust contact met ons op! Naar verwachting komt de Waterbase in het eerste kwartaal van 2023 in Nederland, bij gespecialiseerde dealers, op de markt.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: