Ontwerp jouw afzuigkap met de Novy Pureline Frame

- Nieuws

De Novy Pureline Frame geeft heel wat vrijheid in de design keuze. Het zwartmetalen frame is een match met de look van vrijwel elke keuken. Het unieke aan deze afzuigkap is dat je hem naar eigen wenst kunt samen stellen. Ideaal om het design van de keuken door te trekken naar de afzuigkap. Wil jij je eigen afzuigkap ontwerpen? Dan lees je er hier alles over!

Wat is Novy?

Het Belgische bedrijf Novy is marktleider op het gebied van afzuigkappen en kookplaten met afzuiging. Novy kenmerkt zich door stille, krachtige en minimalistische afzuigkappen te produceren. Op deze manier past een Novy afzuiging in bijna elke keuken. Door de jarenlange ervaring en het grote assortiment is Novy een toonaangevend merk in de keukenwereld.

Ontwerp jouw afzuigkap!

Het unieke aan de Purline Frame is dat deze helemaal naar eigen wens te ontwerpen is. In het frame passen namelijk planken die in verschillende soorten materiaal, kleur of stijl verkrijgbaar zijn. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel frames er nodig zijn, met hoogtes van 70 of 80 cm. De verlichting op de afzuigkap kan worden afgestemd met de bijgeleverde led-spotjes. De krachtige randafzuiging zorgt er voor dat de kookdampen worden gerecirculeerd. Recirculatie houdt in dat kookdampen worden gefilterd door een koolstoffilter. Kookdampen blijven achter in het filter terwijl schone lucht de keuken in wordt geblazen.

Wat kost een Novy Purline frame afzuigkap?

De kosten zijn afhankelijk van je ontwerp. Kies je bijvoorbeeld voor 2 of voor 3 vakken? En voor welk materiaal of kleur ga? Wil je precies weten wat jouw ontwerp kost? Neem dan contact met ons op!

Soorten Novy afzuiging

Heb jij interesse in de Novy Pureline Frame? Of valt jou keuze toch op een van de andere soort Novy afzuiginstallatie? ASWA biedt een ruim aanbod aan Novy kookplaten met afzuiging en Novy afzuigkappen. Deze variëren in prijs, kleur en design. Of bekijk hier beneden welke Novy bij jou past!

Welke Novy afzuiging past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Novy afzuigkappen of Novy kookplaten met afzuiging. Welke het beste bij jou past is afhankelijk van je voorkeur. Ga jij voor een traditionele afzuigkap of ben je opzoek naar een kookplaat met afzuiging? Je vindt de verschillende soorten Novy afzuigingen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Novy Pureline Frame kopen bij ASWA Keukens?

Wil je meer informatie over Novy? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: