“Maar toch wel één van de favoriete plekjes van de keuken is de bar.”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Maassen uit Heilig Landstichting en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

In Nijmegen was een nieuwbouwproject waar diverse keukens van ASWA Keukens geplaatst zijn en toen zijn we via via bij jullie terecht gekomen. Toen zijn we reviews gaan lezen en zijn we ons verder gaan verdiepen in ASWA Keukens. Buiten het feit dat je een goede keuken kan kopen vinden we kwaliteit en service ook heel belangrijk en daar scoorde ASWA zeer hoog. Dus de ervaringen die we van andere hoorden en lazen werden daarmee bevestigd.

Hoe zijn jullie tot het ontwerp van de keuken gekomen?

We hadden eerst een ander ontwerp van de keuken tot we mee gingen doen met het programma ‘De Perfecte Verbouwing’. We kregen daar het basis ontwerp mee van de architect, dus de hoge kasten wand en het keukenblok, en zijn daarmee naar ASWA Keukens gegaan zodat we zelf de kleuren en materialen konden uitkiezen. Qua kleur van de keuken zaten we in eerste instantie niet op een lijn, de een wilde graag een zwarte keuken en de ander wilde dat absoluut niet. De keuken moest niet te donker zijn. Toen we de keukenzaak binnen liepen zagen we meteen een samenstelling die we allebei heel mooi vonden, niet te zwart maar wel een donkere kleur, en daar hebben we ons toen op gefocust. In de keukenzaak in Uden kregen we zeer deskundig advies van Tim. Wij wilde graag een kwalitatief goede en praktische keuken en daar dacht hij goed in mee. We hebben ook een kleine van zes rondlopen dus de keuken moet ook tegen een stootje kunnen.

Binnenkijken bij familie Maassen

Was de keuken toen helemaal naar wens?

In eerste instantie wel, maar toen we verder gingen met o.a. de muren en kleuren van het huis twijfelde we toch nog aan de achterwand in de keuken en de kleur ervan. We zijn toen terug naar de keukenzaak gegaan en daar konden we gelukkig nog wat wijziging doorvoeren. We hebben toen de achterwand gewijzigd, het materiaal van de keukenkastjes en kleursamenstelling op advies van Tim aangepast. Zo hebben we bijvoorbeeld nu keukenkastjes met een coating waardoor je geen vette vingers ziet, ideaal!

Jullie favoriete plekje in de keuken?

We zijn heel blij met de vaatwasser maar dat komt omdat we hier een jaar gewoond hebben zonder vaatwasser! De Quooker is wel een van onze favoriete items uit de keuken als we het hebben over de apparatuur. Maar toch wel één van de favoriete plekjes van de keuken is de bar. Als we vrienden of familie over de vloer hebben is dat toch de eerste plek waar je aan gaat zitten. De keuken is het middelpunt van de woning, het is echt een gezellig onderdeel van het huis geworden.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: