Novy Panorama 120: kookplaat met afzuigtoren

- Nieuws

Open keukens met kookeilanden zijn niet meer weg te denken. De keuken is een plek waar naast koken ook geleefd wordt. De Novy Panorama 120 integreert de afzuigkap in de kookplaat. Hierdoor ontstaat er grenzeloze vrijheid bij de inrichting van jouw droomkeuken. Ben jij op zoek naar een stijlvol en praktisch ontwerp? Lees dan zeker verder!

Wat voor merk is Novy?

Het in België gevestigde bedrijf Novy is marktleider in de productie van afzuigkappen en kookplaten. Novy staat bekend om haar krachtige en stille afzuiginstallaties. Daarnaast past het tikkeltje minimalistisch design van Novy in vrijwel elke keuken. Door hun ruime aanbod en jarenlange expertise is Novy uitgegroeid tot toonaangevend merk in afzuigkappen en kookplaten met afzuiging.

Recirculatie door de afzuigtoren

De Panorama is een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap. De kookplaat bestaat uit 4 of 5 (afhankelijk van welk model) kookzones die middels de bridgefunctie eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ideaal voor een grillplaat of grote stoofpot! Zowel traditionele afvoer naar buiten als recirculatie is mogelijk. Bij recirculatie wordt gebruik gemaakt van een koolstoffilter. Dit filter neemt kookdampen op en blaast gezuiverde lucht terug de keuken in. Dit koolstoffilter gaat tot wel 900 kookuren mee!

Wat de Novy Panorama 120 uniek maakt is de afzuigtoren die zich achteraan de inductiekookplaat bevindt. Deze wordt alleen zichtbaar als er gekookt wordt. Als de kookplaat uitstaat verdwijnt de toren onder de kookplaat. Doordat er weinig ruimte verloren gaat in de onderkast blijft er ruimte over voor lades van 40 cm diep. De zwarte afzuigtoren van semi-transparant glas is in hoogte verstelbaar en voert zo de dampen af aan de bron. Daarnaast heeft de kookplaat een aantal handige functies, zoals een warmhoud functie, overkook beveiliging en automatische pan detectie.

Wat kost een Novy Panorama 120?

De kosten hangen af van je keuze in het aantal kookzones. Ga je voor de Novy Panorama 120 met 4 zones dan kost deze €5.185.- incl. BTW.  Valt jouw keuze op de kookplaat met 5 kookzones dan betaal je €5.400.- incl. BTW.

Soorten Novy afzuiging

Is de Novy Panorama 120 iets voor jou? Of valt jou keuze toch op een van de andere soort Novy afzuiging? ASWA biedt een ruim aanbod aan Novy kookplaten met afzuiging en Novy afzuigkappen. Deze variëren in prijs, kleur en design. Of bekijk hier beneden welke Novy bij jou past!

Welke Novy afzuiging past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Novy afzuigkappen of Novy kookplaten met afzuiging. Welke het beste bij jou past is afhankelijk van je voorkeur. Ga jij voor een traditionele afzuigkap of ben je opzoek naar een kookplaat met afzuiging? Je vindt de verschillende soorten Novy afzuigingen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Novy Panorama 120 kopen bij ASWA Keukens?

Wil je meer informatie over Novy? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: