Novy neemt verlichtingsproducent Jansen & de Bont over

- Nieuws

Al geruime tijd integreert Novy designverlichting als een onderscheidend element in de Novy premium productlijn. Door de overname van Jansen & de Bont kan deze productlijn verder uitgebreid worden. De strakke vormgeving, de kleurstelling en herkenbare stijlelementen moeten de collectie tot één geheel maken. Daarnaast ontstaat er eenheid tussen keukenverlichting en samenhang met de afzuiginstallatie en de kookplaat.

Over Novy

Novy is marktleider in de productie van afzuigkappen en kookplaten. Dit komt, omdat zij zich focussen op 3 kern aspecten: ‘power, silence en connect’. De producten zijn krachtig en stil en moeten vlekkeloos overlopen in het design van de keuken. Door de overname van Jansen & de bont zet het bedrijf en grote stap richting het aanbieden van geïntegreerde keukenoplossingen.

Verlichting Jansen & de Bont

Sinds 2014 maken Jansen & de Bont innovatieve lichtobjecten. Hun meest innovatieve product is de ‘gesture control’. Dit maakt het mogelijk om licht te bedienen door middel van handgebaren. Ideaal als je tijdens het koken geen schone handen hebt, maar toch het licht wil bedienen. Deze vorm van bediening komt zeker terug in de nieuwe collectie van Novy. Door de overname ontstaat er een keuken waarin de verlichting perfect op elkaar, de kookplaat en de afzuiging is afgesteld. Er ontstaat een geïntegreerd design, waarin esthetiek een belangrijke rol speelt.

Wat betekent dit voor mij?

De producten worden vanaf het 4e kwartaal van 2022 onder de merknaam Novy op de markt gebracht. De volledige productie van de verlichtingsproducten verhuist in het najaar naar het hoofdkantoor van Novy. Novy neemt niet alleen Jansen & de Bont over, maar wijzigt ook de merknaam naar Novy. Dat houdt in dat verkochte Jansen & de Bont producten als Novy worden uitgeleverd.

Contact

Wil jij graag meer weten over deze overnamen? Neem gerust contact met ons op!

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: