Quooker CUBE: koel, bruisend & gefilterd water!

- Nieuws

Met de Quooker CUBE haal je ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. In een handomdraai geniet je van een glas puur tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan.

De Quooker CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water. Het is makkelijk te gebruiken, bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig!

Hoe werkt de Quooker CUBE?

De CUBE bestel je samen met één van de Quooker-kranen en -reservoirs. De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je tot wel 70 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Kokend water tap je door twee keer te drukken en te draaien. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

De Quooker CUBE prijs

Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn €70. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan €200 per jaar. Daarnaast is de CUBE goed voor het milieu. Het gebruik van plastic flessen is verleden tijd.

Welke Quooker kraan past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Quooker kranen. De keuze varieert van kranen die enkel kokend water leveren tot kranen die koud, warm, gekoeld, kokend en bruisend water leveren. Welke kraan geschikt is voor jou hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Je vindt de verschillende soorten Quooker kranen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Wat is de prijs van een Quooker kraan?

De prijs van een Quooker wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI-reservoir (€ 3595).

Je moet daarnaast natuurlijk rekeningen houden met o.a. installatiekosten, energiekosten en onderhoudskosten. Hoeveel deze kosten bedragen lees je hier.

Kan ik mijn Quooker kraan inruilen?

De CUBE is alleen te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geleverd. Je kunt ze herkennen aan het serienummer. Alleen reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBW, VCW, CCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0 of QW1 zijn te gebruiken in combinatie met een CUBE. Het serienummer van het reservoir is zichtbaar op een sticker op het reservoir. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label dat bevestigd is aan de kabel, die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan. Mocht je hier meer vragen over hebben, neem dan contact op met uw verkoopadviseur.

Is Quooker CUBE duurzaam?

Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 16W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan. Daarnaast bespaard de Quooker CUBE plastic flessen en hoef je de kraan niet meer te laten lopen voor koud water. Een Quooker CUBE is dus een duurzame keuze. Meer hierover weten, klik dan hier.

Quooker CUBE kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de Quooker kranen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: