De nieuwe Quooker kraan: Quooker Front

- Nieuws

Een design waarin eenvoud schittert. Het loepzuivere, strakke en minimalistisch design valt meteen op bij deze kraan, maak kennis met: Quooker Front. De Quooker kraan levert net als zijn voorganger koud, warm, kokend, gekoeld en bruisend water. De kraan is in verschillende kleuren en materiaal verkrijgbaar.

Wat is een Quooker kraan?

Quooker is een innovatieve kraan die verschillende soorten water kan leveren. Tegenwoordig levert de Quooker kraan warm, koud, kokend, gekoeld en bruisend water. De Quooker wordt altijd geleverd met tenminste één reservoir voor het kokend water. Voor gekoeld en bruisend water komt daar nog een reservoir bij. Naast gemak is de Quooker super veilig. Waar waterkokers jaarlijks, door het omvallen, honderden ongelukken veroorzaken, is dit bij Quooker niet mogelijk. De bediengingsknop is kind veilig en de kraanuitloop wordt niet heet.

De nieuwe Quooker Front

Het principe van de kraan die alles kan, heeft Quooker ook doorgetrokken bij hun nieuwste design. De nieuwe Quooker kraan levert, net als zijn voorgangers koud, warm, kokend, gekoeld en bruisend water. De verandering zit hem vooral in het design. Anders dan bij andere Quooker kranen, zit de hendel voor warm en koud water aan de voorkant/ bovenkant. Dit is gedaan, omdat de hendel dan dichterbij de uitloop zit. Dat maakt de bediening nog gemakkelijker.

De Quooker front wordt geleverd in twee soorten: roestvrij staal en zwart, waardoor de Quooker Front vrijwel in elke keuken past. Daarnaast is de kraan met ieder Quooker reservoir te combineren, de aanschaf van een nieuw reservoir is dus niet nodig! De nieuwe Quooker kraan is wederom voorzien van een kindveilige bediening. Druk de knop twee keer in en draai deze tegen de klok in voor kokend water. Draai je de knop tot de eerste klik krijg je gekoeld water. Bij het horen van een tweede klik komt er bruisend water uit de Quooker.

Quooker Front, ASWA Keukens

Wat kost een Quooker Front kraan?

De prijs van de Quooker Front wordt bepaald door het design, het reservoir en de uitvoering. De roestvrijstalen kraan is het goedkoopste en is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €1345.- met een PRO 3 reservoir. Deze uitvoering in de zwarte kleur is €200,- duurder. De meest luxe en duurste uitvoering van de Quooker Front wordt geleverd met een extra groot reservoir, gefilterd bruisend water en in de kleur zwart. Deze uitvoering is verkrijgbaar vanaf €3045.

Naast de aanschafprijs dien je ook rekening te houden met o.a. energie- en onderhoudskosten. Hoeveel deze kosten bedragen lees je hier!

Soorten Quooker kranen

Is de Quooker Front iets voor jou? Of valt jou keuze toch op een van de andere soorten Quooker kranen? ASWA Keukens heeft een ruim aanbod aan Quooker kranen. Deze variëren in prijs, kleur, design en reservoir. Bekijk hier beneden welke Quooker kraan bij jou past!

Welke Quooker kraan past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Quooker kranen. De keuze varieert van kranen die enkel kokend water leveren tot kranen die koud, warm, gekoeld, kokend en bruisend water leveren. Welke kraan geschikt is voor jou hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Je vindt de verschillende soorten Quooker kranen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Quooker Front kopen bij ASWA Keukens?

Wil je meer informatie over de Quooker Front? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden van de Quooker Front! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: