“Binnen één afspraak hadden we eigenlijk alles geregeld!”

- Klantervaring

Ben jij op zoek naar keuken inspiratie? Bekijk hier de klantervaring van Michelle uit Maarheeze. We namen een kijkje in haar keuken en vroegen naar haar ervaring met ASWA Keukens…

Hoe ben je bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Vorig jaar liep ik stage bij ASWA Keukens. Tijdens mijn stage hield ik me bezig met de sociale media kanalen van ASWA. Hierdoor was ik veel in de showroom in Helmond te vinden. Tijdens mijn stage ben ik het een en ander tegengekomen wat ik mooi vond. Toen ik onlangs mijn eerste huis kocht heb ik besloten om weer eens langs te gaan om te oriënteren.

Hoe kom je van idee tot keukenontwerp?

Ik wist vanaf het begin al goed wat bij me past en wat ik wil. In de showroom heb ik een aantal staaltjes bekeken voor het eiland en de kastenwand. Nadat de verkoopadviseur een tekening maakte, wist ik dat ik een mat zwarte keuken wilde met een gekleurd blad. Welk blad ik precies wilde dat wist ik nog niet. Maar de verkoopadviseur heeft me hierbij geholpen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een composiet blad in een grijze kleur. Binnen één afspraak hadden we eigenlijk alles geregeld. Dat was super fijn!

Had je specifieke wensen qua apparatuur?

Een echte must-have was een Quooker en een BORA kookplaat met afzuiging. Tijdens mijn stage heb ik veel gelezen over deze items en ik werd hier enthousiast van. De Quooker wordt dagelijks gebruikt, vooral om thee te zetten. Een handig apparaat waar ik super blij mee ben. De oven is toevallig gemaakt van hetzelfde materiaal als de fronten van de keuken, waardoor het mooi in elkaar overloopt.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: