Quooker NORDIC: Twee kranen, hetzelfde design

- Nieuws

De Quooker Nordic kokendwaterkraan is los verkrijgbaar om te combineren met een gewone mengkraan, of de bijpassende mengkraan uit de Nordic-serie. Deze serie bestaat uit de Quooker Nordic Twintaps en de Quooker Nordic single waarvan ook in een Classic uitvoering.

De Quooker Nordic Twintaps

De Quooker Nordic Twintaps is een set, bestaande uit een keukenkraan en een losse Quooker-kraan. De ideale combinatie voor wie een nieuwe keukenkraan wil kopen met een bijpassende losse kokendwaterkraan. De keukenkraan geeft warm en koud water. Uit de losse Quooker-kraan komt kokend water, zodat je je niet kunt vergissen. Verkrijgbaar in een ronde en rechte uitloop, in chroom en steel. Met de in hoogte verstelbare kraan kan je zowel een hoge pan als een kopje thee tappen zonder te spetteren.

De Quooker Nordic Single

Naast de Nordic Twin tap is er ook de single tap. Dit is een kokendwaterkraan waar alléén kokend water uit komt. De ideale oplossing voor wie een bijpassende, losse kokendwaterkraan bij een mengkraan zoekt. Je kunt hem op je aanrecht laten installeren, naast je huidige (of nieuwe) keukenkraan. Je hebt dan twee verschillende kranen: een losse Quooker-kraan waar je kokend water uit tapt, en een gewone mengkraan voor warm en koud water.

Quooker Nordic Kokendwaterkraan - ASWA Keukens keukenkraan

Welke Quooker kraan past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Quooker kranen. De keuze varieert van kranen die enkel kokend water leveren tot kranen die koud, warm, gekoeld, kokend en bruisend water leveren. Welke kraan geschikt is voor jou hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Je vindt de verschillende soorten Quooker kranen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Wat is de prijs van een Quooker?

De prijs van een Quooker wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI-reservoir (€ 3595).

Naast de aanschafprijs dien je ook rekening te houden met o.a. energiekosten, installatiekosten en onderhoudskosten. Hoeveel deze kosten bedragen lees je hier!

Is een Quooker duurzaam?

ls je meerdere keren per dag kokend water gebruikt, verbruikt een Quooker niet meer energie dan een waterkoker. Het geheim van het lage energieverbruik van Quooker zit onder het aanrecht. Als je water uit je Quooker-kraan haalt, tap je precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Dit is bij een waterkoker anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig of vergeet je het water in de waterkoker waardoor je het daarna opnieuw aan de kook moet brengen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Quooker Nordic kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over Quooker kranen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: