“We hadden meteen een goed gevoel en een fijne klik”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Kleingeld uit Eindhoven en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Via een aantal van mijn collega’s, die hebben ook keukens van ASWA Keukens in hun nieuwbouwproject gekozen. Ook zagen we een aantal advertenties voorbij komen en was onze architect lovend over ASWA Keukens. We zijn toen een kijkje gaan nemen in de keukenzaak in Helmond, met name om inspiratie op te doen. Daar zijn we Robbert tegen het lijf gelopen en hebben we een tijdje staan praten bij een kookeiland en hebben we een afspraak gemaakt om ons verder te oriënteren. Het was toen door de corona tijd erg druk dus zijn we uiteindelijk in de keukenzaak in Uden terecht gekomen. Niet de meest logische plek voor ons om een keuken uit te zoeken, maar we vonden het wel heel fijn om ook deze keukenzaak te bekijken. Er stonden toch weer een aantal andere keukens waardoor we ons nog breder hebben kunnen oriënteren.

En hoe was die eerste ervaring toen jullie binnen liepen?

Onze eerste keuken die we kochten was ruim 15 jaar geleden. Die hebben we toen best wel gehaast gekozen dus nu wilden we er echt goed de tijd voor nemen. We hebben ons voor deze keuken breed georiënteerd bij verschillende keukenzaken. Maar bij ASWA Keukens hadden we meteen een goed gevoel en een fijne klik. In Uden werden we geholpen door Tim die meteen goed begreep wat onze wensen waren. Het sprak ons heel erg aan dat we de tijd kregen om goed na te denken over onze keuzes. Er zat geen druk op, we kregen het materiaal mee naar huis om te bekijken en de benadering was persoonlijk. Die aanpak vonden wij fijn!

Hadden jullie speciale wensen voor de keuken?

We hadden vooraf al heel veel inspiratie opgedaan qua kleuren, materialen enzovoorts. We wilden graag dat de keuken het centrum van ons huis zou worden, een plek waar je we met zijn allen samen kunnen komen. Daarnaast wilden we een keuken zonder zichtbare afzuigkap. Maar het belangrijkste vonden we dat alles goed bij elkaar moest passen.

Hoe is het proces bij jullie verlopen?

Toevallig werd er net in de keukenzaak in Uden een showroomkeuken neergezet die heel erg lijkt op wat wij qua keukenmaterialen wilden hebben. We vonden de combinatie van lichte kastjes en werkblad van het kookeiland samen met een donkere hoge kast met houtnerf heel mooi. Dat brengt leven in de keuken en geeft een mooi contrast. Omdat we al heel snel wisten hoe de keuken eruit moest zien en Tim dat goed aanvoelde waren we er eigenlijk best snel uit! De eerste tekening van de keuken werd gemaakt en daar zijn we eigenlijk niet meer van af geweken.

Wat is jullie favoriete plekje in de keuken?

We vinden het heel fijn dat de keuken die plek is geworden waar we met zijn allen samen komen. Het grote kookeiland met lange tafel eraan, het is echt prachtig geworden. We zitten er met zijn allen te borrelen, kinderen maken er hun huiswerk en we tafelen er lekker lang na.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: