fbpx
Zwarte keuken, ASWA Keukens

Zwarte keuken

Op zoek naar zwarte keuken inspiratie?

Ben jij op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken? Een zwarte keuken is een echte blikvanger en past in vrijwel ieder interieur. Of je nu houdt van een modern, landelijk, klassiek of industrieel design, een zwarte afwerking kan altijd! Daarnaast is zwart perfect te combineren met natuurlijke materialen, zoals beton, marmer en hout!  Wil jij alles weten over de grootste keukentrend van dit moment? Lees dan vooral verder...

Plan nu jouw adviesgesprek

Zwarte keuken | ASWA Keukens

Keuken zwart

Zwarte keukens zijn niet meer weg te denken uit de keukenwereld. Het geeft het interieur een rustige en moderne uitstraling. De zwarte kleur komt niet alleen voor in het werkblad of de fronten. Tegenwoordig is vrijwel alle keukenapparatuur in het zwart verkrijgbaar. De kleur zwart is stoer en straalt eenheid uit. Maar tegelijkertijd is de kleur zwart elegant, chique en super goed te combineren met andere kleuren, tinten en materialen.

Zwarte keuken industrieel | ASWA Keukens

Zwarte keuken industrieel

Een industriële keuken kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke elementen, zoals beton, hout en roestvrijstaal. Industriële keukens kennen geen strakke belijning. Verschillende hoogtes en dieptes wisselen elkaar af, waardoor je een gevarieerd lijnenspel krijgt. Mede door het robuuste karakter dat industriële keukens kennen, zijn deze perfecte te combineren met de kleur zwart. Als jij voor een stoere keuken wil gaan, dan is de industriële stijl helemaal iets voor jou!

Meer over de industriële keuken

Keuken inspiratie zwarte keuken

Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw zwarte keuken? Bekijk deze foto dan eens! Klik op de verschillende onderdelen voor meer informatie over het product. 

 

Luxe zwarte keuken met houten tafel, Klantervaring ASWA Keukens

Miele keukenapparatuur

Bekijk

BORA Professional

Bekijk

Quooker CUBE kraan

Bekijk

SieMatic keuken

Bekijk

Keramiek keukenblad

Bekijk
Mat zwarte keuken | ASWA Keukens

Mat zwarte keuken

De mat zwarte keuken is misschien wel de populairste van allemaal! Niet geheel onlogisch, want met de keuze voor matzwart kies je voor een stijlvol en trendy design. Mat zwart geeft de keuken een rustige uitstraling. Hierdoor zijn andere kleuren en materialen heel goed te combineren met mat zwart. Mat zwart is tevens een veilige keuze, omdat deze kleur zeer tijdloos is. 

Mat zwarte keuken schoonmaken | ASWA Keukens

Mat zwarte keuken schoonmaken

Maar een mat zwarte keuken schoonmaken is toch super onhandig? Nee hoor zeker niet! Deze keukens worden voorzien van een speciale coating die bestaat uit een innovatieve UV-lak. Hierdoor zijn vingerafdrukken niet zichtbaar op de keuken. Uiteraard dien je de keuken wel regelmatig schoon te maken. Gebruik bij een mat zwarte keuken geen geen microvezel doek of spons. Dit kan krassen achterlaten op het oppervlakte. Meer tips vind je hieronder. 

Mat zwarte keuken schoonmaken

Zwarte keuken met hout | ASWA Keukens

Zwarte keuken met hout

Op zoek naar de balans tussen landelijk en modern, strak maar toch gezellig? Kijk dan is voor een zwarte houten keuken. De hout elementen zorgen voor het landelijke en klassieke karakter, terwijl de zwarte kleur een moderne twist aan de keuken geeft.

De keuken op de foto is hier een perfect voorbeeld van. De zwarte keuken met marmerblad wordt perfect gecombineerd met de houten balken in het huis. Dit geeft een ontzettend uniek ontwerp!

Bekijk dit exclusieve project

Zwarte keukens in verschillende stijlen:

Op zoek naar nog meer inspiratie? We lichten hier enkele voorbeelden uit van zwarte keukens in verschillende interieur stijlen.

Zwarte keuken met eiland | ASWA Keukens

Zwarte keuken met eiland

Is het jouw droom om een mooie woonkeuken in je huis te hebben? Ga dan voor een keuken met kookeiland. Met een kookeiland komt het kook- en leefgedeelte van je huis samen. Daarnaast kun je eindeloos variëren. Ga voor een geheel zwart kookeiland, een zwart kookeiland met een gekleurd blad of ga voor een zwarte keuken met bar. Benieuwd als een kookeiland iets voor jou is?

Meer over de keuken met kookeiland

Donkere keuken | ASWA Keukens

Donkere keuken

Zwarte keukens vallen in de categorie donkere keukens. Het is daarom ook mogelijk om zwarte kleuren te combineren met donkere kleuren. Ga voor donkere kleuren als donkergroen, donkerblauw of antraciet grijs. Deze zijn perfect te combineren met de zwarte kleur. Het kan je keuken net dat beetje extra geven!  

Ben jij opzoek naar keuken inspiratie? Op onze inspiratie pagina vind je een groot overzicht van verschillende keukens, variërend van donkere kleuren tot lichte kleuren.

Bekijk onze inspiratiepagina

Zwart keukenblad | ASWA Keukens

Zwart keukenblad

Een zwart keukenblad kan voor rust in de keuken zorgen. Maar ben jij opzoek naar een echte eyecatcher dan is dat ook mogelijk! Keukenbladen zijn er namelijk in verschillende kleuren, afmetingen en materialen. We raden je daarnaast aan om een keukenblad niet alleen te kiezen op het uiterlijk. Elk materiaal heeft namelijk ook zijn voor- en nadelen.

Bekijk ons aanbod keukenbladen

Kraan keuken zwart | ASWA Keukens

Kraan keuken zwart

Wil jij het zwarte design tot in detail doortrekken in de keuken? Dan is het ook mogelijk om voor een zwarte keukenkraan te gaan. Deze zijn tegenwoordig in veel maten, materialen en ontwerpen verkrijgbaar. Deze zwarte keukenkraan is vaak te combineren met een zwarte spoelbak. De combinatie tussen zorgt voor rust en eenheid in jouw keuken.

Op zoek naar een zwarte kokendwaterkraan? Dan is een zwarte Quooker zeker iets voor jou!

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Ben jij helemaal gek van zwarte keukens? Ga dan aan de slag met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Plan nu vrijblijvend een gesprek in en dan kijken we samen welke keukenstijl het best bij je past.