Quooker zwart, dark romance voor op het aanrecht!

- Nieuws

Gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. Quooker zwart, de eerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld – een spannende keuze voor op het aanrecht!

De zwarte kokendwaterkraan van Quooker past perfect in de huidige interieurtrend, waarin donkere kleuren en rijke materialen een glansrol vervullen. Combineer hem met beton voor een sobere look. Of ga op chic, met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing. Zinderend koud en verkoelend warm!

Quooker zwart: Durf jij het aan?

De eerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld maakt elke hedendaagse keuken af! Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. Hij bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook van de bijpassende zeeppomp is een zwarte gelimiteerde serie ontwikkeld.

Wanneer, welke Quooker kraan?

Een Quooker bestaat uit een keukenkraan en een reservoir in je keukenkastje. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ga voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een aparte kokendwaterkraan. Kies welke kraan bij jou past.  Er bestaan vier verschillende kokendwaterkranen van Quooker:

Wat is de prijs van een Quooker?

De prijs van een Quooker wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI-reservoir (€ 3595).

Quooker zwart kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms!

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: