Welk type werkblad past bij mij?

- Tips & Trucs

Benieuwd naar welk werkblad, ofwel keukenblad, het beste past bij uw situatie? Wij hebben voor u de voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Tips & Trucs Welk werkblad past bij mij

BETON Keukenblad 

Robuust en massief
Beton is sterk en duurzaam en heeft een massieve uitstaling. Omdat beton in een mal wordt gegoten zijn de mogelijkheden eindeloos en is ieder product uniek.

Krasbestendigheid ++++
Hittebestendigheid +++
Vlekbestendigheid +

Tips & Trucs Werkblad Beton

GRANIET Keukenblad

Overwoestbaar en tijdloos
Een granieten keukenblad is puur natuur. Graniet is zeer hard en is daarom uitstekend geschikt als keukenwerkblad. Graniet is, op diamant na, het hardste materiaal ter wereld.

Krasbestendigheid ++++
Hittebestendigheid ++++
Vlekbestendigheid +++

Tips & Trucs Werkblad Graniet

KERAMIEK Keukenblad

Werkblad van de toekomst
Keramiek is een industrieel vervaardigd product, gebaseerd op klei, dat onder extreem hoge temperaturen wordt gebakken. Het materiaal is relatief licht van gewicht en is zeer praktisch in gebruik en onderhoud.

Krasbestendigheid +++++
Hittebestendigheid +++++
Vlekbestendigheid +++++

Tips & Trucs Werkblad Keramiek

COMPOSIET Keukenblad

Kras- en stootvast
Het materiaal is een compositie van gerecycled graniet, kwarts en harsen. Doordat het technisch vervaardigd wordt, is het leverbaar in vele modieuze kleuren.

Krasbestendigheid +++
Hittebestendigheid +++
Vlekbestendigheid ++++

Tips & Trucs Werkblad Composiet

CORIAN keukenblad

Een zijdezacht icoon
Corian is een duurzaam materiaal en zeer hygiënisch. Het is een zeer veelzijdig materiaal dat naadloos kan worden verwerkt in ieder gewenst formaat. Zo kan Corian worden gebruikt voor diverse toepassingen zoals een werkblad, bar, spoelbak, achterwand of zelfs uw gehele keuken. Corian is verkrijgbaar in veel kleuren en patronen.

Krasbestendigheid +++
Hittebestendigheid ++
Vlekbestendigheid +++++

Tips & Trucs Werkblad Corian

ROESTVRIJSTAAL Keukenblad
Industrieel design
Houdt u van een strak of tijdloos design? Een werkblad van roestvrijstaal geeft een extra dimensie aan uw keuken. Spoelbakken en kookplaten kunnen ingelast worden waardoor er één geheel ontstaat. Roestvrijstaal van ABK is gemaakt van de beste kwaliteit chroomnikkelstaal waarmee u verzekerd bent van het gemak van schoonmaken en hygiëne.

Krasbestendigheid ++
Hittebestendigheid +++++
Vlekbestendigheid +++++

Tips & Trucs Werkblad RVS

KUNSTSTOF LAMINAAT keukenblad

Vele variaties en zeer onderhoudsvriendelijk
Kunststof, ook wel bekend als multiplex keukenblad, heeft uitstekende fysieke eigenschappen voor een betaalbare prijs. De bladen zijn slijtvast en behoorlijk hitte- en krasbestendig. Kunststof keukenbladen zijn samengesteld uit verschillende lagen. Het voordeel van kunststof is dat u uit meer dan honderd verschillende kleuren en patronen kunt kiezen. Zo is er altijd een dessin dat bij uw interieur past.

Krasbestendigheid ++++
Hittebestendigheid ++
Vlekbestendigheid +++++

Tips & Trucs Werkblad Kunststof Laminaat

FENIX keukenblad

Innovatief en gebruiksvriendelijk
Een innovatief keukenblad. Met zijn onderscheidende toplaag vormt Fenix een uniek keukenwerkblad. Een revolutionair nieuw materiaal dat eindeloze mogelijkheden biedt voor uw keuken. Niet alleen mooi maar ook met praktische eigenschappen. De ‘slimme’ bovenlaag zorgt ervoor dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt en een matte uitstraling heeft. Door de nanotechcoating blijven er nooit vingerafdrukken achter; ideaal voor een donker blad.

Krasbestendigheid +++
Hittebestendigheid ++
Vlekbestendigheid +++++

Tips & Trucs Werkblad Fenix

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook