fbpx

NEFF keukenapparatuur

Ontdek jouw NEFF keukenapparatuur

NEFF keukenapparatuur stimuleert jouw creativiteit in de keuken en laat niets je in de weg staan. Of het nu gaat om een driegangendiner of een heerlijk dessert, een keuken met NEFF apparatuur kan voorzien in ieder gerecht. En dat is niet alles! Dankzij het Flex Design en Flex control pas je de apparaten van NEFF helemaal naar jouw smaak aan. Wat dat inhoudt lees je hier!

Plan nu jouw adviesgesprek

NEFF keukenapparatuur

Slide & Hide®

Met Slide & Hide® van NEFF verdwijnt je ovendeur onder de oven. Alle ovens van 60 cm hoog hebben deze unieke ovendeur voor een ongehinderde toegang. Daarnaast zorgt het CircoTherm heteluchtsysteem voor een perfecte gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele ovenruimte. Op deze manier kan je op drie verschillende niveaus bakken zonder smaak- en geuroverdracht. Daarnaast biedt NEFF naadloze inbouwmogelijkheden voor twee boven elkaar geplaatste apparaten. Door de Seamless Combination strips ontstaat een geheel wat voor een indrukwekkend geheel zorgt.

Ontdek alles over de NEFF Slide&Hide® ovendeur.

Kies jouw stijl met Flex Design

Stem je keukenapparaten eenvoudig af op de look van jouw keuken! Met Flex Design is het mogelijk om verwisselbare elementen, zoals handgrepen en zijlisten voor je oven, afzuigkap, kookplaat, koffieautomaat en Twist Pad Flex® te personaliseren. Laat je creativiteit de vrije loop met keuze uit 4 trendy kleuren: Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey of Metallic Silver. Wissel je na een paar jaar van keukenstijl? Dan wisselt je keukenapparatuur dankzij het Flex Design gewoon mee. Zo blijft jouw keuken altijd up-to-date en perfect in lijn met jouw stijl!

De multifunctionele Twist Pad Flex®

Koken moet een tastbare ervaring zijn. Als kok wil je elk detail voelen, van de ingrediënten tot de beheersing van je gereedschap. Daarom heeft NEFF een manier ontwikkeld om moeiteloos verschillende apparaten te bedienen: met de magnetische Twist Pad Flex® heb je nauwkeurige en eenvoudige controle over je kookplaat, oven en koffieautomaat. Dankzij het Flex Design pas je de kleur van jouw Twist Pad aan, zodat hij feilloos bij je andere keuken apparatuur past.

Vrije bediening met Flex Control

Het idee achter Flex Control is dat je de bediening van je apparaten kunt aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Zo is het mogelijk om je oven te bedienen met Touch Control op het display, één Twist Pad of zelfs twee Twist Pad's: een voor de functie en een voor de temperatuur. Maar dat is niet alles! Met slechts één Twist Pad is het mogelijk om naast je oven ook je inductiekookplaat en koffieautomaat te bedienen. Bevestig de magnetische Twist Pad op het apparaat, en voilà, je bent klaar om de meest heerlijke creaties tevoorschijn te toveren.

NEFF inductiekookplaat

NEFF biedt een uitgebreid assortiment inductiekookplaten met handige functies die het kookproces vereenvoudigen. De flexinductie kookplaten zijn uitgerust met Flex Zones, die nauwkeurig detecteren waar je je pannen plaatst. De inductieplaat verwarmt vervolgens alleen het gebied waar het bovenoppervlak van de pannen de Flex Zone raakt. Hierdoor heb je zelf de controle over de indeling van je kookplaat en pannen. Daarnaast beschikken sommige modellen over een handige Braadsensor, waarmee je voor elke kookzone een specifieke temperatuur kunt instellen zonder dat deze hoger of lager wordt. Dit is bijzonder handig, want op deze manier voorkom je dat je eten aanbrandt.

NEFF vaatwasser

Het afwassen van de vaat met de hand kan de sfeer van een gezellige avond zomaar doen omslaan. Ovenschalen, delicaat glaswerk een aangekoekte passen mogen een lekker maaltijd niet in de weg zitten. De nieuwe Neff vaatwassers bieden veel flexibiliteit als het gaat om het inruimen van de vaatwasser. Met de optionele derde korf heb je nog meer ruimte voor kopjes en ander klein serviesgoed. Ze gebruiken slechts 7 liter water om het gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in 60 cm en 45 cm breed waardoor ze precies in jouw keuken passen.

NEFF koelkast

Met de innovatieve XL & XXL inbouw koel-vriescombinaties van NEFF geniet je van een ruime koelopslag zonder beperkingen. Dankzij het Fresh Safe compartiment bewaar je vlees, vis, groente en fruit op optimale temperatuur van maximaal 0°C. Daarnaast is de vriezer voorzien van verlichting en bedien je de koelkast via de Home Connect app. 

NEFF acties en garantie

Profiteer nu van hoge kortingen op NEFF keukenapparatuur. Speciale aanbiedingen voor jou als consument bij ASWA Keukens. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om NEFF apparatuur aan te schaffen. Benieuwd naar de garantietermijn van NEFF? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

garantie neff neff actie

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

NEFF keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van NEFF keukenapparatuur? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.