fbpx
Gaggenau keukenapparatuur, Luxe keukens ASWA Keukens

Gaggenau keukenapparatuur

Laat je inspireren door Gaggenau

Gaggenau keukenapparatuur ontwikkelt apparaten van de hoogste kwaliteit om thuiskoks in staat te stellen hun visies tot leven te brengen. Door de unieke vormgeving met een combinatie van glas en roestvrijstaal maken de producten stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

Plan nu jouw adviesgesprek

Luxe moderne keuken met Gaggenau apparatuur en wit kookeiland met bar en houten kastenwand, ASWA Keukens

Gaggenau keukenapparatuur

Gaggenau Keukenapparatuur stoomoven en oven met vacumeerlade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau oven

De bakovens uit de 400 serie halen hun inspiratie uit de professionele keuken maar zijn ontworpen voor gebruik door thuiskoks. De handgemaakte ovens bestaan uit de fijnste materialen. Bijvoorbeeld de vier lagen glazen ovendeur die ervoor zorgt dat hij van de buitenkant koel blijft zonder dat het zicht wordt vertroebeld. Daarbij zorgt de emaillen coating in de oven voor een eenvoudige reiniging. De (combi-)stoomovens zijn uitstekend  in het koken met stoom en verkrijgbaar met een vaste wateraansluiting en -afvoer maar ook met een waterreservoir.

Gaggenau GlassdraftAir, Keukenapparatuur ASWA Keukens (2)

Gaggenau Glass downdraft

De Gaggenau Glass Downdraft is een innovatieve afzuigunit die zich onderscheidt door zijn naadloze integratie in het keukenontwerp. Wat deze afzuigunit echt uniek maakt, is dat hij perfect kan worden geïntegreerd in een uitsparing samen met een kookplaat naar keuze. Of je nu kiest voor een Flexinductie kookplaat met handige Twistpad bediening, een Flexinductie kookplaat met knoppen in de ladeblende, of zelfs een Freeinductie kookplaat waarmee je de vrijheid hebt om je pannen overal op het oppervlak te plaatsen, de Gaggenau Glass Downdraft zorgt voor een naadloze en stijlvolle keukenoplossing.

Ontdek de Gaggenau Glass downdraft

Gaggenau kookplaat met afzuiging

De 400 serie flexinductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem van 90 cm breed heeft massieve zwarte of roestvrijstalen bedieningsknoppen. Deze knoppen zijn verlicht en bevinden zich discreet op de ladeblende. Met Flexinductie kun je jouw kookzones uitbreiden voor grotere pannen tot wel 30 cm of bijvoorbeeld een teppanyaki-grill. Je kunt de professionele kookfunctie instellen om je pan flexibel over de vooraf ingestelde temperatuurzones van de kookplaat te verplaatsen, zonder dat je de bedieningselementen voortdurend hoeft aan te passen. Met de automatische braadfunctie wordt de temperatuur in je bakpan continu geregeld, waardoor aanbakken en kromtrekken van pannen wordt voorkomen.

Gaggenau keukenapparatuur vario 400, ASWA Keukens

Gaggenau koelkast

Het vario 400 koelen zorgt voor de mogelijkheid om een koelwand van apparaten vrijwel naadloos in roestvrijstaal uit te voeren wat zorgt voor een architectonisch statement. Daarnaast is het ook mogelijk om de koel-, vries- en wijnapparatuur volledig te integreren.

Gaggenau vaatwasser met besteklade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau vaatwasser

De nieuwe Gaggenau 400 en 200 serie afwasautomaten zijn ontworpen om het meest delicate serviesgoed te beschermen. Met een mogelijkheid tot persoonlijk in te stellen programma's, wordt de vaat op maat gereinigd. De temperatuur verlagende Zeolith-technologie, speciale houders voor hoge wijnglazen, soepel lopende rails en Softclose deuren, zorgen voor een optimale combinatie.

Keukenapparatuur Gaggenau wijnklimaatkast met donker met donker houten frame, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau acties en garantie

Benieuwd naar de garantietermijn van Gaggenau keukenapparatuur? Dankzij de jarenlange samenwerking en het partnerschap met Gaggenau heeft ASWA Keukens speciale voordelen voor de garantie. 

garantie Gaggenau 

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Gaggenau keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van Gaggenau keukenapparatuur? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.