Bribus Keukens

Nederlands fabrikaat met oog voor het milieu

BRIBUS KEUKENS

Deze Nederlandse keukenfabrikant is vooral bekend van het succes in de woningbouwmarkt, maar is het programma steeds meer aan het uitbreiden en wordt inmiddels al breed toegepast bij beleggers, vakantieparken maar ook in koopwoningen. Met de introductie van de Bribus premium in 2016 wordt het programma nog toegankelijker voor het grote publiek met een greeploos model en kleurenpalet dat perfect aansluit bij de actuele wensen van de moderne consument.

ECO KEUKEN. Duurzaamste keuken van Bribus

Bribus biedt – als eerste Nederlandse keukenfabrikant – een ecologisch keukenprogramma. Deze Bribus Eco-lijn bestaat uit lichtgewicht keukenkasten, waarbij de dek- en onderlaag zijn gemaakt van FSC®-spaanplaat. Hiertussen bevindt zich geperst granulaat van eenjarige gewassen zoals gras, vlas of resten van maisplanten. Zeer milieuvriendelijk dus, maar dankzij een gewichtsreductie van maar liefst 30% ook eenvoudiger te hanteren tijdens transport en montage.

FSC®-certificaat

Bribus is bovendien de enige Nederlandse keukenfabrikant met FSC®-certificaat op het hele projectassortiment, inclusief multiplex werkbladen, het verpakkingskarton om de kasten én het drukwerk en briefpapier. Een heldere garantie dat het hout voor al deze producten afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Hierbij gaat het niet alleen om het milieu, maar bijvoorbeeld ook om de werkomstandigheden en de belangen van bosbewoners.

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.