De 5 must-have keuken gadgets van AEG

- Nieuws, Tips & Trucs

Bereid moeiteloos een restaurantwaardig diner dankzij de sensorgestuurde keuken-inbouwapparaten. Maak indruk op je vrienden en familie en wordt meesterchef in je eigen keuken. Ervaar hét nieuwe koken met de must-have keuken gadgets van AEG!

De AEG Mastery Range voor de beste kookprestaties

Dankzij de nieuwe keukengadgets in de apparatuur van de AEG Mastery Range worden uw kookprestaties op een geheel nieuw niveau gebracht. De apparaten – voorzien van intelligente technologieën – werken op een unieke manier met u samen. Ontdek ’s werelds eerste echte responsieve kookervaring aangevuld met de nieuwste gadgets voor in de keuken:

1. De afwasmachine die uw taal spreekt

De nieuwe en intuïtieve manier om de vaatwasser te starten. Met de AEG QuickSelect / MySelect technologie (bekijk video) zijn er zijn maar twee vragen:

  1. Wanneer moet de vaat klaar zijn?
  2. Zijn er extra programma’s nodig?

Afwassen op maat met QuickSelect, alles in slechts een paar klikjes, waarbij de eco­meter u onmiddellijk feedback geeft over het energieverbruik. De vaatwasser doet verder het nodige,  zodat u kunt rekenen op een onberispelijk schone vaat op het moment dat dit u het beste uitkomt. Dankzij de speciale houders in de nieuwe MaxiFlex besteklade zijn messen perfect gepositioneerd voor optimale reiniging.

2. Ontdek het nieuwe inductiekoken met AEG SenseCook

AEG verlegt de grenzen van inductiekoken. De nieuwste SenseCook kookplaten bieden je de laatste innovaties op het vlak van sensortechnologie. Bakken, braden of koken. Met behulp van de temperatuursensoren – jouw persoonlijke souschefs! – heb je alles op elk moment perfect onder controle. De SensePro® (bekijk video) met draadloze temperatuursensor voelt het kookproces heel precies aan. Voor het juiste bakresultaat is de SenseFry® (bekijk video) met speciale sensor onder het glas de ideale keuze. En met de SenseBoil® (bekijk video) is overkoken voorgoed verleden tijd.

Ontdek alles over SenseCook – SenseBoil®-, SenseFry®- en SensePro®

3. Onzichtbaar mooi én flexibel: De AEG Pure Black kookplaat

Het eerste wat je ziet bij een AEG Pure Black kookplaat is… helemaal niets. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van gedrukte graphics is alleen het gladde, glanzende, zwarte opper-vlak zichtbaar. Als de kookplaat echter wordt ingeschakeld, gaat de verlichting aan en worden de bedieningselementen en kook zone-aanduidingen pas zichtbaar.

MaxiSense en FlexiBridge
Bedek het kruisje, en de zones passen zich automatisch aan aan uw kookgerei – voor gelijkmatige kookresultaten ongeacht de maat of plaats van de pan. Sommige modellen beschikken daarnaast over een speciale FlexiBridge-zone. Deze kookzone bestaat uit 4 segmenten die op verschillende manieren aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Hob2Hood
Door middel van slimme sensoren in het bedieningspaneel van de kookplaat wordt de afzuigkap automatisch ingeschakeld en bediend. (bekijk video)

AEG PureBlack 2.0 introductue Maxisense Pure

AEG PureBlack 2.0 Maxisense®

4. Til uw vaat naar een hoger niveau met AEG ComfortLift

De vaatwasser in- en uitruimen is al geen plezier, daarom introduceert AEG ComfortLift® (bekijk video). De eerste vaatwasser die dankzij de vernieuwde technologie ervoor zorgt – met belading – dat de vaat bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Zo kunt u, zonder te bukken, efficiënter uitladen en doeltreffender inladen. Een vaatwasser die ontworpen is om het uw gemakkelijker te maken.

Ontdek alles over de AEG vaatwasser met ComfotLift

5. Een koelkast indeling naar uw wens met AEG CustomFlex

Bent u ook wel eens aan het passen en meten om de flessen melk, de eieren en de pakken vruchtensap goed op te bergen in uw koelkast? Dat kan best een uitdaging zijn. Met de CustomFlex® (bekijk video) koelkasten heeft u een koelkast indeling die altijd aansluit op uw wensen. Het opbergsysteem is een compleet aanpasbaar rek in de koelkastdeur. De losse vakken kunnen makkelijk herschikt worden om zo altijd een grote variatie van ingrediënten vers en eenvoudig te kunnen bewaren. Maak de koelkast af met de uitschuifbare legplanken, ofwel de AEG SpinView. De perfecte koelkast voor de controlfreaks onder ons!

Download de MyAEGKitchen app in de Google play of in de Apple App store – voor heerlijke recepten en culinair kookinspiratie. Of neem een kijkje op ons youtube kanaal voor de lekkerste stoomoven recepten van AEG.

Lees ook: