Duo vaatwasser

- Nieuws, Tips & Tricks

De intensive zone in de vaatwasser kan zorgen voor een grondige reiniging terwijl de rest van de vaat normaal wordt gereinigd, tijdens slechts een enkele wasbeurt. U heeft als het ware een duo vaatwasser.

Bovenaan de delicate spullen, onderaan de speciale “Intensieve zone” functie met haar hoge druk. De sterk bevuilde pannen kunnen nu rustig afwassen, samen met de kwetsbare glazen. Het inschakelen van de “Intensive zone” zorgt bij alle programma’s voor 20% meer waterdruk en een hogere temperatuur in de onderste korf. Ook de hardnekkigste vervuiling zal daarmee probleemloos loskomen. In de bovenste korf daarentegen blijft het gekozen programma onveranderd en kunt u er gerust op zijn dat uw fragiele vaatwerk voorzichtig behandeld wordt. Zelfs bij een gemengde belading is op die manier een perfect afwasresultaat gegarandeerd.

In onze showroom vindt u diverse modellen van verschillende merken met een Intensive zone functie. Bezoek gerust eens vrijblijvend onze showroom en laat u informeren door onze adviseurs.