fbpx
Gaggenau luxe keukenapparatuur in moderne keuken, ASWA Keukens

Moderne keukenapparatuur

Naast de hoofdapparatuur zijn er ook nog mogelijkheden voor moderne keukenapparatuur zoals een warmhoudlade, vacumeerlade en inbouw koffiemachine. Deze apparaten kunnen een losstaand apparaat vervangen en de functies van jouw keuken uitbreiden.

« Terug naar overzicht

Luxe Eggersmann zwarte keuken met verschillende latten, ASWA Keukens

Gaggenau warmhoudlade voor servies, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Warmhoudlade

Een warmhoudlade of servieswarmer kan voor meer gebruikt worden dan alleen het voorverwarmen van servies. Doordat de temperatuur variërend kan worden ingesteld van 35°C tot 85°C kan het ook functioneren als warmhoudlade voor het warmhouden van gerechten of zelfs voor langzame garing. Dit wordt ook wel slow cooking genoemd. Je kunt denken aan au bain-marie koken, het versnellen van gisting bij gistdeeg of de langzame garing van vlees waardoor de aroma’s en smaken beter behouden blijven. Warmhoudlades hebben een breedte van 60 cm en zijn verkrijgbaar in een hoogte van 14 cm of 29 cm waardoor ze perfect gecombineerd kunnen worden met apparaten van 45 of 60 cm hoog. 

Warm eten ook echt warm serveren? Bekijk hier onze tips!

Luxe greeploze keuken met goud keukeneiland en Miele apparatuur, ASWA Keukens

Inbouw koffiemachine

Een koffiemachine maakt vaak onderdeel uit van een lijn met andere ovens.  Verschillende merken hebben in hun collectie een inbouw koffieapparaat opgenomen. Er kan best wel wat verschil zitten tussen de inbouw koffiezetapparaten. Zo zijn er varianten met een vaste wateraansluiting of met een waterreservoir. Het voordeel van de eerste optie is dat je nooit het water hoeft aan te vullen. Bij een waterreservoir is dit, afhankelijk van het gebruik, wel nodig. Daarnaast verschilt ook het schoonmaken per merk. Zo heeft Miele systemen ontwikkelt waarbij het onderhoudt minder vaak nodig is.

ATAG Keukenapparatuur vacumeerlade, ASWA Keukens

Vacumeerlade

Het principe van een vacumeerlade is dat aan in kunststof verpakte middelen zuurstof wordt onttrokken waarna ze luchtdicht worden verpakt. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten langer in stand. Daarnaast liggen met de vacumeerlade nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik. Sous-vide koken is het koken van vacuüm verpakte producten op een constante lage temperatuur.  Door bijvoorbeeld vlees, als dan niet gemarineerd, te vacumeren en vervolgens sous-vide te bereiden, blijven smaken ontzettend goed behouden en bereik je een perfecte en nauwkeurige garing waardoor het vlees zijn malsheid behoudt. Een vacumeerlade heeft een breedte van 60 cm en een hoogte van 14 cm waardoor het goed gecombineerd kan worden met andere apparaten.

Eten langer houdbaar door een vacumeerlade? Bekijk hier onze tips!

Vacumeren met Quva

Het Nederlandse bedrijf Quva heeft voedsel bewaren opnieuw uitgevonden: het gemak van een vacumeermachine ingebouwd in het keukenblad. En dat is niet alleen mooi meegenomen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Quva werkt met speciale herbruikbare vershoudbakjes en -zakjes en de vacuümwijnstop. Handig voor als de fles drank niet in één keer leeg gaat! Dankzij al die handige bewaarbakjes en -zakjes blijft het eten vers. 

Ontdek Quva vacumeermachine 

Luxe keukenapparatuur Kaelo wijnkoeler, ASWA Keukens

Kaelo wijnkoeler

Kaelo is een geïntegreerde wijnkoeler die jouw fles wijn perfect op temperatuur houdt na het openen. Het kan in bijna elk materiaal ingebouwd worden en biedt een zorgeloze en mooie manier om te genieten van wijn, champagne, water of frisdranken. Het gepatenteerde koelsysteem creëert een jas van koude licht rondom de fles zodat deze perfect gekoeld en droog blijft.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in. 

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.