fbpx
Gaggenau luxe keukenapparatuur in moderne keuken, ASWA Keukens

Moderne keukenapparatuur

Naast de hoofdapparatuur zijn er ook nog mogelijkheden voor moderne keukenapparatuur zoals een warmhoudlade, vacumeerlade en inbouw koffiemachine. Deze luxe keukenapparatuur kan een losstaand apparaat vervangen en de functies van jouw keuken uitbreiden.

« Terug naar overzicht

Luxe Eggersmann zwarte keuken met verschillende latten, ASWA Keukens

Gaggenau warmhoudlade voor servies, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Warmhoudlade

Een warmhoudlade of servieswarmer is veelzijdiger dan alleen het voorverwarmen van servies. Met een instelbare temperatuur van 35°C tot 85°C kan het ook dienen als warmhoudlade voor gerechten of zelfs voor slow cooking. Denk aan au bain-marie koken, het versnellen van de gisting bij gistdeeg, of de langzame garing van vlees, waarbij aroma’s en smaken beter behouden blijven. Warmhoudlades zijn 60 cm breed en verkrijgbaar in hoogtes van 14 cm of 29 cm, waardoor ze perfect te combineren zijn met apparaten van 45 cm of 60 cm hoog.

Warm eten ook echt warm serveren? Bekijk hier onze tips!

Luxe greeploze keuken met goud keukeneiland en Miele apparatuur, ASWA Keukens

Inbouw koffiemachine

Een koffiemachine maakt vaak onderdeel uit van een lijn met andere ovens. Verschillende merken hebben in hun collectie een inbouw koffieapparaat opgenomen en er zijn aanzienlijke verschillen tussen deze apparaten. Zo zijn er varianten met een vaste wateraansluiting of een waterreservoir. Het voordeel van een vaste wateraansluiting is dat je nooit het water hoeft aan te vullen, terwijl een waterreservoir regelmatig bijgevuld moet worden. Daarnaast verschilt ook het schoonmaken per merk. Miele heeft systemen ontwikkeld die minder vaak onderhoud vereisen, wat het gebruiksgemak verhoogt.

ATAG Keukenapparatuur vacumeerlade, ASWA Keukens

Vacumeerlade

Het principe van een vacumeerlade is dat aan in kunststof verpakte middelen zuurstof wordt onttrokken waarna ze luchtdicht worden verpakt. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten langer in stand. Daarnaast liggen met de vacumeerlade nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik. Sous-vide koken is het koken van vacuüm verpakte producten op een constante lage temperatuur.  Door bijvoorbeeld vlees, al dan niet gemarineerd, te vacumeren en vervolgens sous-vide te bereiden, blijven smaken goed behouden en bereik je een perfecte en nauwkeurige garing waardoor het vlees zijn malsheid behoudt. Een vacumeerlade heeft een breedte van 60 cm en een hoogte van 14 cm waardoor het goed gecombineerd kan worden met andere apparaten.

Eten langer houdbaar door een vacumeerlade? Bekijk hier onze tips!

Vacumeren met Quva

Het Nederlandse bedrijf Quva heeft voedsel bewaren opnieuw uitgevonden: het gemak van een vacumeermachine ingebouwd in het keukenblad. En dat is niet alleen mooi meegenomen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Quva werkt met speciale herbruikbare vershoudbakjes en -zakjes en de vacuümwijnstop. Handig voor als de fles drank niet in één keer leeg gaat. Dankzij al die handige bewaarbakjes en -zakjes blijft het eten vers. 

Ontdek Quva vacumeermachine 

Luxe keukenapparatuur Kaelo wijnkoeler, ASWA Keukens

Kaelo wijnkoeler inbouw

Kaelo is een geïntegreerde wijnkoeler die jouw fles wijn perfect op temperatuur houdt na het openen. Het kan in bijna elk materiaal ingebouwd worden en biedt een zorgeloze en mooie manier om te genieten van wijn, champagne, water of frisdranken. Het gepatenteerde koelsysteem creëert een jas van koude licht rondom de fles zodat deze perfect gekoeld en droog blijft.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar moderne keukenapparatuur? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in. 

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.