fbpx
AEG keukenapparatuur, ASWA Keukens

AEG keukenapparatuur

Ontdek jouw AEG keukenapparatuur

AEG keukenapparatuur loopt voorop met slimme keuken gadgets die het koken leuker en makkelijker maken en ervoor zorgen dat óók jij een restaurantwaardig diner op tafel kunt zetten. De kookprestaties worden naar een geheel nieuw niveau gebracht en werken op een bijzondere manier met je samen door bijvoorbeeld SenseCook of Hob2Hood. Ben je benieuwd of dat AEG apparatuur past in jouw nieuwe keuken? Bekijk hieronder een greep uit onze collectie.

Plan nu jouw adviesgesprek

AEG inductiekookplaat

Of je nu bakt, braadt of kookt, je hebt alles onder controle met de temperatuursensoren van de AEG SenseCook inductiekookplaten. Met het SensePro systeem werkt deze unieke AEG inductiekookplaat samen met een thermometer in je pan die aangeeft wanneer de gewenste kerntemperatuur is bereikt. Daarnaast is door SenseBoil overkoken voorgoed verleden tijd en door SenseFry bereik je altijd het juiste bakresultaat.

Ontdek het nieuwe inductiekoken.

AEG Combohob met Flexbridge, ASWA Keukens

AEG kookplaat met afzuiging

Met de AEG ComboHob breng je koken tot een nog hoger level. Het efficiënte apparaat brengt de afzuigkap en inductiekookplaat samen in een ontwerp. Hierdoor word je in een keukenontwerp niet langer beperkt door een losse afzuigkap, zonder dat je hoeft in te leveren op de kwaliteit van de kookplaat of afzuiging.

Bekijk hier meer voordelen van AEG ComboHob.

AEG Vaatwasser QuickSelect, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG vaatwasser inbouw

Op het gebied van vaatwassers loopt AEG vooruit. Met het AEG QuickSelect wordt een nieuwe innovatieve manier geboden om de vaatwasser te starten. Wanneer moet de vaat klaar zijn? En zijn er extra programma’s nodig? Dat zijn de enige twee vragen die nodig zijn om de vaatwasser zijn werkt te laten doen. Door de ECO-meter wordt het energieverbruik meteen weergegeven en dankzij de speciale houders van de MaxiFlex besteklade kan bestek perfect worden verdeeld zodat een optimale reiniging mogelijk is.

Nu tijdelijk 50% korting op een AEG vaatwasser! Lees meer.

AEG ComfortLift Vaatwasser, Keukenapparatuur, ASWA Keukens

AEG vaatwasser ComfortLift

Om het in- en uitruimen van de vaatwasser eenvoudiger te maken, heeft AEG ComfortLift geïntroduceerd. Dit is de eerste vaatwasser ter wereld die dankzij de vernieuwde technologie zorgt dat de vaat bij het uitrijden vanzelf omhoog komt, ook met belading. Hierdoor is het mogelijk om zonder te bukken je vaatwasser in- of uit te ruimen. Dit apparaat wordt daarom veel gekozen in plaats van een vaatwasser op hoogte.

Lees hier meer over de AEG vaatwasser ComfortLift.

AEG Koelkast CustomFlex met verstelbare deurvakken, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG Koelkast

Met de CustomFlex koelkasten kun je de koelkast indeling naar smaak inrichten. Alle compartimenten zijn namelijk makkelijk te verplaatsen voor optimale opbergruimte. Zo is er altijd wel een AEG koelkast die bij jou past! Het opbergsysteem is een compleet aanpasbaar rek in de koelkastdeur, waardoor een grote variantie in ingrediënten vers bewaard kunnen worden ongeacht het formaat. Ideaal voor gezinsboodschappen!

Lees hier tips over het bewaren van voedsel.

AEG Matt Black Line

Mat zwarte oppervlakken en glas worden van ouds uit in de keuken gebruikt, denk aan de zware, gietijzeren en geëmailleerde pannen waarin vroeger werd gekookt. In lijn met de laatste keukentrends presenteert AEG de Matt Black Line.

Dankzij het innovatieve productieproces niet alleen duurzaam, de mat zwarte afwerking is immers een coating die niet kan slijten. Echter geeft dit ook een levendige uitstraling. Daarnaast is het vlekvrij en dus niet alleen stijlvol maar ook heel praktisch.

Op zoek naar inspiratie voor een zwarte keuken? Lees er hier alles over!

AEG Keuken Gadgets, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG duurzame keuze

Een van de doelstellingen van AEG is om duurzaam eten tot een eerste keuze te maken. Wanneer je aan duurzaam eten denkt, wordt er vaak gedacht aan het consumeren daarvan. Maar het kan ook betrekking hebben op het proces en bereiden van eten. Denk bijvoorbeeld aan de energiezuinige vaatwasser met AirDry-techonologie. Tijdens het drogingsproces gaat de deur van de vaatwasmachine automatisch 10 cm open. Hierdoor wordt de vaat op een natuurlijke manier gedroogd en wordt er bespaard op energiekosten.

 DUURZAME KEUZE

AEG kookdemonstratie, ASWA Keukens

AEG kookdemonstratie

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een AEG  kookdemo bijwonen? Klik dan op onderstaande button en bekijk de eerstvolgende mogelijkheid. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met de AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemonstratie ontdek je, onder begeleiding van chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken.

BEKIJK ALLE KOODEMO'S

AEG acties en garanties

Er staan nieuwe acties voor jouw klaar! Profiteer nu van kortingen en een verlengde garantietermijn op AEG apparatuur bij gelijktijdige aankoop van minimaal vijf AEG apparaten.  Daarnaast zijn er diverse accessoires die je cadeau krijgt bij aanschaf van AEG inbouwapparatuur.

AEG actie AEG garantie

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

AEG keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van AEG keukenapparatuur? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK Bekijk magazine

Meer informatie over AEG keukenapparatuur vind je op www.aeg.nl

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.