Verlengde BORA garantie 3 jaar

Garanties

Zorgeloos gebruik maken van jouw BORA apparatuur? Bij aankoop van een BORA kookplaat met afzuiging wordt nu de standaard 2 jaar garantie verlengd.

BORA X Pure - BORA kookplaat met afzuiging, ASWA Keukens

Als je voor BORA kiest, kies voor voor kwaliteit en professionaliteit. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van je apparaten. Normaliter bedraagt de fabrieksgarantie 2 jaar, maar deze wordt bij ASWA Keukens verlengd met één jaar. Hierdoor kun je 3 jaar profiteren van de garantie!

De voorwaarden

BORA biedt de consument een fabrieksgarantie van 2 jaar op een kookplaat gekocht bij een erkende dealer. Bij ons krijg je er nog één jaar extra bij. Voorwaarde voor de fabrieksgarantie is dat de BORA kookplaat met afzuiging op vakkundige wijze, volgens de specificaties van het ventilatiehandboek en de bedieningshandleiding, wordt gemonteerd. Daar zorgen wij natuurlijk voor!

Schade die voortvloeit uit het niet naleven van de bedieningshandleiding door de consument, dit omvat ook de reiniging en het onderhoud van het product, wordt niet vergoed. Hierbij is er sprake van een verkeerd gebruik.

Bij een defect product zal BORA deze volgens eigen inzicht herstellen of vervangen. Alle kosten voor het verhelpen van gebreken, die onder de fabrieksgarantie vallen, zijn voor rekening van BORA. Meer info en garantievoorwaarden vind je hier.

Registratie

Op ieder apparaat van BORA zit een sticker met een unieke code. Met deze code dien je jezelf te registreren op de website mybora.com. Door deze garantieverlenging wordt de 2 jaar fabrieksgarantie van je complete BORA-systeem met nog eens een jaar verlengd naar 3 jaar.

BORA assortiment

Het assortiment van BORA bestaat uit vijf innovatieve productlijnen met meerdere producten. Een principe, vijf efficiënte oplossingen. Voor ieder wat wils! *klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800). Zie ook andere garantiepagina’s 

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK