fbpx

Aandacht voor elkaar

Keukens om in te leven

Een keuken is zoveel meer dan de plek waar je kookt. Het is het hart van je huis, waar je samenkomt met je gezin en de dag doorspreekt, waar je bij kletst met vrienden, waar je werkt achter je laptop of je kinderen huiswerk maken. Een keuken is om in te leven.

Robbert Leemans, directeur ASWA Keukens

Het hart van jouw huis

Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar, dat begrijpen wij bij ASWA Keukens maar al te goed. Om te zorgen dat jouw keuken perfect bij jou en je gezin past, gaan wij graag met je in gesprek. We ontdekken samen je wensen en behoeften om zo jouw ideale keuken samen te stellen. Want wij snappen, als echt familiebedrijf, dat ieder gezinslid anders is. Daarom kijken wij naar het totaalplaatje; een keuken voor het hele gezin.

Robbert en René Leemans

Lees meer

Verkoper

Persoonlijk advies

Onze keukenadviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends op keukengebied, de nieuwste apparatuur en zijn ondersteunend bij het ontwerpen van jouw keuken. Zij denken met je mee en geven een eerlijk advies op maat, met passie voor keukens. Gaan jouw vragen verder, dan kan je ook gebruik maken van onze binnenhuisarchitect, bijvoorbeeld voor het maken van een kleuradvies en lichtplan.

Lees meer

Klantervaring Quooker Kraan Rik & Karlijn Eindhoven, ASWA Keukens

Tevreden klanten

Met ruim 40 jaar ervaring en diverse succesvolle vestigingen, mag je ervan uitgaan dat jouw keuken probleemloos geplaatst gaat worden. Uit de enquêtes blijkt dat maar liefst 81% van onze klanten ASWA met een 8 of hoger waardeert. Benieuwd naar de keukens van onze klanten of hun ervaringen met ASWA? Wij gaan regelmatig een kijkje nemen.

Lees meer

Kijkje in de keuken

Een echte eyecatcher in onze woonkamer

Rik & Karlijn uit Eindhoven

Laat je inspireren door de klantverhalen van trotse ASWA keukenbezitters.

Lees hier de ervaring van Rik en Karlijn of bekijk de video.

LEES HIER HET HELE VERHAAL  OF BEKIJK DE VIDEO

Keukens om in te leven, Keukeninspiratie, ASWA Keukens

Voor elk budget 

Met een aanbod van zowel A-merken als huismerken kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen. We stellen hoge eisen aan presentatie en tonen graag de nieuwste technieken, maar kunnen vooral staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. "We zijn niet zo duur als we er uitzien", geeft dit het beste weer.

Bekijk onze collectie

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X
Klantervaring Quooker Kraan Rik & Karlijn Eindhoven, ASWA Keukens

Kijkje in
de keuken

Laat je inspireren door klant verhalen van trotse ASWA keukenbezitters. Lees hier de ervaring van Rik en Karlijn.