fbpx

Familiebedrijf

Familiebedrijf ASWA Keukens

Betrokken en betrouwbaar

Sinds onze oprichting in 1977 is een betrouwbaar en kerngezond familiebedrijf neergezet, dat is opgericht door René Leemans en later overgenomen door zoon Robbert Leemans. Zij nemen je graag mee voor een kijkje in hun eigen keuken.

Lees hier het hele interview

Familiebedrijf - Over Ons - ASWA Keukens

Een echt familiebedrijf

ASWA Keukens is als familiebedrijf, met momenteel drie generaties op de werkvloer, groot geworden door mond-tot-mond reclame. Dat merk je vooral door de betrokkenheid en de financiële betrouwbaarheid die hiervoor kenmerkend is. De ruim 45 jaar ervaring die we als familiebedrijf hebben, zorgt voor de juiste basis om jou met onze vakkennis van een goed advies te voorzien.

Afspraak is afspraak

We hebben al een hele geschiedenis achter de rug. Die periode hebben we gebruikt om een gedegen organisatie op te bouwen en een uitgekiende collectie samen te stellen. De liefde voor het product en de zaak hebben ons ook geholpen om roerige tijden door te komen. Het motto is nog altijd: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten.

Keukens om in te leven, Keukeninspiratie, ASWA Keukens

Tevreden klanten

Met ruim 45 jaar ervaring en diverse succesvolle vestigingen, mag je ervan uitgaan dat jouw keuken probleemloos geplaatst gaat worden. Uit de enquêtes blijkt dat maar liefst 81% van onze klanten ASWA met een 9 of hoger waardeert. Benieuwd naar de keukens van onze klanten of hun ervaringen met ASWA? Wij gaan regelmatig een kijkje nemen.

LEES KLANTERVARINGEN

Monteurs ASWA

Eigen monteurs

Eigen monteurs, aangevuld met een vaste groep externe monteurs, verzorgen de montage van onze keukens. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge ASWA-standaarden in de praktijk te brengen. Korte lijnen met de collega’s van planning en inkoop zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

ONZE MONTEURS

Voor Elk Budget, SilverLine Keuken, ASWA Keukens

Voor elk budget 

Met een aanbod van zowel A-merken als huismerken kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen. We stellen hoge eisen aan presentatie en tonen graag de nieuwste technieken, maar kunnen vooral staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. "We zijn niet zo duur als we er uitzien", geeft dit het beste weer. 

ONZE COLLECTIE

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard Plan adviesgesprek

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.