“Nooit gedacht dat dit de indeling zou worden, nu zijn we er ontzettend blij mee!”

- Klantervaringen

Benieuwd naar de keuken van Rik & Karlijn uit Eindhoven en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Template Website & FB - Kijkje in de keuken_1

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Mijn vader komt zelf uit de ‘bouwwereld’ en kent de oprichter van ASWA Keukens nog uit zijn begintijd. Toen we dit huis kochten, heeft hij ons geadviseerd daar eens te gaan kijken.

Hoe vast waren jullie ideeën ontwikkeld toen jullie de showroom bezochten?

Nou, die hadden we al redelijk vast in ons hoofd. Op de plek waar de oude keuken stond, zou de nieuwe keuken ook komen. Die ruimte had zijn beperkingen door de afmeting van de ruimte. Het zou een lange, rechte opstelling worden, zo hadden we bedacht. We hoefden dus alleen de materialen en de apparatuur te kiezen…

Maar als ik de keuken zie, is dat iets anders gelopen?

Inderdaad. We hadden enkel de tekening van de keuken bij ons tijdens het eerste bezoek aan de showroom. Lars vroeg gelijk hoe de ruimtes om de keuken heen eruit zagen en wat voor functie die hadden. Kort daarna zaten we met het ontwerp wat hier staat, maar we konden ons er niet meteen in vinden. De keuken midden in de ruimte ging ons echt te ver…

Lars had nog een ander idee. De keuken in de bestaande aanbouw, in het verlengde van de kamer. Dat vonden we beter. De oude keuken zou bijkeuken worden, de ‘echte keuken’ wel in de woonruimte maar niet de prominente plek midden in huis.

Maar daar zie ik nu geen keuken staan?

Nee, dat klopt. Tijdens het klussen – wat we veel zelf hebben gedaan – werden wat oude stoelen binnengezet en merkten we dat we het liefst in die aanbouw zaten. Lekker dicht tegen de tuin, veel licht en door het verlaagde plafond een knus gevoel. Dat lage plafond was voor de keuken op die plek weer een nadeel. De twijfel groeide en besloten het plan weer eens kritisch te bekijken. Weer naar Lars en daar hebben we vol overtuiging gekozen voor plan 1. Keuken midden in de woning. In een donkere blauwe kleur zodat het echt een onderdeel is van de inrichting.

En tevreden met het resultaat?

Zeker! We zijn zo blij dat we de tijd hebben genomen en gaandeweg hebben kunnen ontdekken en voelen hoe we de ruimtes in het huis het liefst gebruiken.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook: