“Een echte eyecatcher in onze woonkamer.”

- Klantervaring

Rik en Karlijn twijfelde in het begin over het verplaatsen van de keuken maar zijn uiteindelijk blij verrast over het eindresultaat. Hun ervaring lees je hieronder.

Waarom zijn jullie bij ASWA Keukens binnengelopen?

“Mijn vader komt zelf uit de ‘bouwwereld’ en kent de oprichter van ASWA Keukens nog uit zijn begintijd. Toen we dit huis kochten, heeft hij ons geadviseerd om daar eens te gaan kijken.”

Hadden jullie al ideeën over jullie nieuwe keuken?

“Nou, op de plek waar de oude keuken stond, zou de nieuwe keuken ook komen. Die ruimte had wel zijn beperkingen door de afmeting ervan. Het zou een lange, rechte opstelling worden, zo hadden we bedacht. We hoefden dus alleen de materialen en de apparatuur te kiezen…”

Maar als ik de keuken zie, is dat iets anders gelopen?

“Inderdaad. We hadden enkel de tekening van de keuken bij ons tijdens het eerste bezoek aan de showroom. Lars vroeg meteen hoe de ruimtes om de keuken heen eruitzagen en wat voor functies die hadden. Kort daarna zaten we met het ontwerp wat hier staat, maar we konden ons er niet meteen in vinden. De keuken midden in de ruimte ging ons echt te ver… Maar Lars had nog een ander idee: de keuken in de bestaande aanbouw plaatsen in het verlengde van de kamer. Dat sprak ons meer aan. De oude keuken zou bijkeuken worden, de ‘echte keuken’ wel in de woonruimte, maar niet de prominente plek midden in huis.”

Keukeninspiratie Klantervaring Rik & Karlijn Eindhoven, ASWA Keukens

Laat je inspireren door de droomkeuken van Rik & Karlijn

Is de keuken helemaal geworden zoals jullie verwacht hadden?

“Beter zelfs. Tijdens het klussen – wat we veel zelf hebben gedaan – werden wat oude stoelen binnengezet en merkten we dat we het liefst in die aanbouw zaten. Lekker dicht tegen de tuin, veel licht en door het verlaagde plafond een knus gevoel. Dat lage plafond was voor de keuken op die plek weer een nadeel. De twijfel groeide en we besloten het plan weer eens kritisch te bekijken. Dus weer terug naar Lars waar we vol overtuiging kozen voor plan 1: de keuken midden in de woning, en in een donkerblauwe kleur zodat het echt een onderdeel werd van de inrichting.”

En tevreden met het resultaat?

“Zeker! We zijn zo blij dat we de tijd hebben genomen. We hebben gaandeweg kunnen ontdekken en voelen hoe we de ruimtes in het huis het liefst gebruiken en het was fijn dat ASWA Keukens zo goed met ons meedacht.”

*Klik voor meer productinformatie op de foto.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vindt u hier.

Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar, dat begrijpen wij bij ASWA Keukens maar al te goed. Om te zorgen dat jouw keuken perfect bij jou en je gezin past, gaan wij graag met je in gesprek. We ontdekken samen je wensen en behoeften om zo jouw ideale keuken samen te stellen.  Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste apparatuur en zijn ondersteunend bij het ontwerpen van jouw droomkeuken.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: