“Je merkt dat ASWA Keukens echt met je meedenkt”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Kim en haar ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in de keuken…

Hoe ben je bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Toen ik dit huis kocht, heb ik veel inspiratie opgedaan op Pinterest en Instagram. Via deze weg kwam ik bij ASWA Keukens terecht. De site van ASWA vond ik er erg inspirerend uitzien en de stijl van de keukens sprak mij erg aan. Daarnaast kwam ik erachter dat het een familiebedrijf is met een hoge klanttevredenheid. Na een aantal recensies te hebben gelezen, heb ik een afspraak ingepland.

En dan, een nieuwe keuken, waar begin je?

Voordat ik met een verkoopadviseur aan tafel ging, heb ik de keukenchecklist ingevuld met mijn wensen. Daarnaast heb ik online een moodboard gemaakt die direct naar de verkoper werd verstuurd. Hierdoor was de verkoper, voordat ik met hem aan tafel ging, al bekend met mijn wensen en stijl.

Zwart keukeneiland greeploos met keramiek keukenblad, Klantervaring ASWA Keukens

Had je specifieke wensen of bepaalde ideeën voor jouw keuken of apparatuur?

Ja en nee. Ik had verschillende wensen zoals een grote eettafel, een kookeiland, combi-oven en combi-stoomoven. En het allerliefst ook nog een openhaard in de keuken. Naar mijn idee was het niet mogelijk om al deze wensen in de keukenruimte te verwerken. De verkoopadviseur kwam echter met een heel ander ontwerp waarvan ik nooit had kunnen bedenken dat het in de ruimte zou passen. Daarnaast had ik stiekem ook de wens voor een mooie bijkeuken omdat deze grenst aan de hoofdkeuken. Ik wist niet dat ASWA hierin ook kan voorzien. In mijn hoofd had ik de bijkeuken al ingericht met de oude keuken uit mijn vorige huis. Maar nu is het een mooi afgewerkt passend blad geworden met daaronder kasten. In deze kasten kan ik mijn schoenen opbergen en mijn poestspullen kwijt.

Is de keuken helemaal geworden zoals jullie hadden verwacht?

Meer dan dat! Door de eettafel met het keukeneiland te verbinden, kan ik 8 stoelen kwijt aan de eettafel. Ideaal als de familie of vrienden komen eten. Daarnaast is aan beide zijde van de openhaard ook een meubel geplaatst in het materiaal van de keuken. Hierdoor is er extra opbergruimte gecreëerd en het past helemaal in de stijl van de keuken.

Wat is voor jou de toegevoegde waarde van ASWA?

Je merkt dat ASWA Keukens echt met je meedenkt. Er wordt niet alleen gekeken naar de keuken maar ook de omliggende ruimtes zoals bijkeuken en eetkamer worden betrokken in het ontwerp. Zelfs aan de kleinste details wordt gedacht. Zo zijn er in het eiland verschillende stopcontacten verwerkt en zit er wifi op de ovens. Door de HomeConnect functie van Siemens kan ik mijn ovens op afstand bedienen op mijn telefoon.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar, dat begrijpen wij bij ASWA Keukens maar al te goed. Om te zorgen dat jouw keuken perfect bij jou en je gezin past, gaan wij graag met je in gesprek. We ontdekken samen je wensen en behoeften om zo jouw ideale keuken samen te stellen.  Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste apparatuur en zijn ondersteunend bij het ontwerpen van jouw droomkeuken.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: