Speciale functies koelkast en vriezer

- Tips & Tricks

De functie van een koelkast is natuurlijk het koelen van je producten. Hoewel je het misschien niet zo snel zou verwachten, heb je ook binnen het assortiment van koelkasten verschillende extra functies die het gebruik van de koelkast makkelijker en efficiënter maken. Dankzij innovatieve functies blijven producten langer vers en worden ze onder optimale omstandigheden bewaard.

HyperFresh (Plus) koelkast

In de hyperFresh lade kan de luchtvochtigheid worden ingesteld. Hierdoor blijven groenten en fruit langer vers met optimaal behoud van smaken, vitaminen en versheid. In de speciale hyperFresh Plus lades blijven ook vlees en vis twee keer langer vers.

0 °C lade in koelkast

Met een 0 °C lade behouden zowel vis en vlees als groenten tot wel drie keer langer hun versheid. De koelkast heeft voor beide producten een aparte lade die ieder nauwkeurig elektronisch ingesteld kunnen worden tussen de -1 °C en +3 °C. Daarnaast is het ook nog mogelijk om in de 0 °C lade de luchtvochtigheid te regelen.

Siemens Koelkast met hyperFresh lade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

noFrost in vriezer

Ijsvorming in een vriezer zorgen voor een hoger energieverbruik. Daarnaast kost het ontdooien van je vriezer tijd en stroom. Het noFrost luchtcirculatiesysteem leidt vochtige licht uit de vriezer met als resultaat droge lucht. bevroren eten blijft op deze manier langer smakelijk omdat er geen rijp op de producten wordt gevormd. Het scheelt dus tijd, stroom en zorgt voor een betere kwaliteit van je producten.

Minder voedselverspilling door Quva

De Quva vacumeermachine is een in Nederland ontwikkeld systeem.  De herbruikbare zakjes en bakjes zijn geschikt om sous-vide te koken en om vlees in te marineren. Daarnaast zorgt het vacuüm verpakken van voedsel voor een tot wel 3x langere houdbaarheid. Ook beschermt het tegen vriesbrand in de vriezer en werkt het vacuüm verpakken ruimtebesparend in de vriezer.

Quva vacumeermachine met wijnstopper Dekker, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Koelkast of vriezer kopen?

Wil je meer informatie over koelkasten en vriezers? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: