Aan ’t hof
van Helmond

Allereerst van harte gefeliciteerd met de aankoop van jouw nieuwe woning in het plan Aan ’t hof van Helmond. In samenwerking met de ontwikkelaar bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan.

Jouw project

Project Aan 't Hof van Helmond, ASWA Keukens

Wonen, werken en leven in een authentiek stukje Helmond. Modern, statig en gevarieerd; dat is wonen Aan ’t hof van Helmond. Hier woon of werk je niet alleen; je bent er onderdeel van! In dit bijzondere project worden vier royale stadsvilla’s met tuin gerealiseerd. Midden in het historisch stadscentrum, om de hoek van het kasteel. Lees meer…

Jouw nieuwe keuken

Samen met de projectontwikkelaar is er in dit project niet gekozen voor een basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor jou als koper om je eigen keukenwensen in te vullen. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van jouw nieuwe woning.

Onderstaand enkele mogelijke opstellingen welke in diverse merken kunnen worden aangeboden, zoals ons huismerk Silverline of met het designmerk SieMatic. Ook met de keukenapparatuur kun je alle kanten op. Denk aan het instapmerk Pelgrim maar ook Siemens of Miele zijn mogelijk. Voor de keukenbladen hebben we ook vele mogelijkheden. Je hebt geen beperkingen in het assortiment en er is voor elk budget wat wils. Met andere woorden laat je inspireren bij ASWA Keukens Helmond, de koffie staat voor je klaar!

Bovenstaande inspiratie keukens zijn van het merk SilverLine en zijn ieder voorzien van 5 Pelgrim keukenapparaten bestaande uit:

  • Combi magnetron
  • Inductiekookplaat 77 cm
  • Recirculatie blokschouwkap
  • Geïntegreerde koelkast
  • Geïntegreerde vaatwasser
  • Boiler
  • 2 cm design kunststofblad met luxe kraan en geïntegreerde spoelbak
  • Inclusief montage en aansluiten

Jouw verkoopteam

Keukenzaak Helmond, ASWA Keukens Helmond

De getoonde impressie van de keuken is slechts één van de vele mogelijkheden die ASWA Keukens voor je kan realiseren. Het is uiteraard mogelijk om de keuken aan te passen aan jouw persoonlijke situatie en wensen. Er staat voor jou, als koper van een woning in het plan Aan ’t hof van Helmond, een speciaal verkoopteam klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden bij de aanschaf van jouw nieuwe keuken. De adviseur is volledig op de hoogte van het gehele project, zowel technisch als bouwkundig. Het voordeel voor jou is bovendien dat wij de volledige coördinatie richting de aannemer verzorgen.

Wij nodigen je namens het team in Helmond dan ook graag uit in onze showroom om jouw individuele wensen vorm te geven. Via de knop ‘maak afspraak‘ kun je jouw gegevens doorgeven en aangeven wanneer je langs zou willen komen. Wil je direct een afspraak maken? Bel ons dan op 088-5481800.

Als voorbereiding op jouw afspraak kun je op onze site leuke ideeën opdoen en je laten inspireren met alle keukenstijlen en mogelijkheden op onze inspiratiepagina of maak alvast jouw eigen moodboard. Benieuwd naar de keukens van onze klanten en hun ervaringen met ASWA? Wij gaan regelmatig een kijkje nemen bij onze klanten. Veel plezier met het maken van alle keuzes!

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK