Aan ’t hof
van Helmond

Wonen, werken en leven in een authentiek stukje Helmond. Modern, statig en gevarieerd; dat is wonen Aan ’t hof van Helmond. Hier woon of werk je niet alleen; je bent er onderdeel van! In dit bijzondere project worden vier royale stadsvilla’s met tuin gerealiseerd. Midden in het historisch stadscentrum, om de hoek van het kasteel.

Project Aan 't Hof van Helmond, ASWA Keukens

Het gevoel van natuur ervaren midden in de stad? Dat kan Aan ’t hof van Helmond. Hier geniet je van kunst én natuur in de gevarieerde beeldentuin van Kasteel Helmond. Aan de Zuid Koninginnewal worden vier geschakelde stadsvilla’s met royale tuin en eigen parkeerplaats gerealiseerd. Iedere woning heeft zijn eigen kleur gevelsteen en daardoor een eigen identiteit. De metselwerk accenten rond de voordeur en ramen geven de woningen een karakteristiek, statig uiterlijk. De grote ramen aan de voorzijde maken de woning heerlijk licht.

Vanwege de centrale ligging en de uitstekende openbaar vervoerverbindingen zijn de stadsvilla’s bij uitstek geschikt om te wonen, werken én ontspannen! In nauwelijks vier minuten loop je naar het centrum of het kasteel. Ook het bus- en treinstation is om de hoek en met de trein ben je binnen 10 minuten in Eindhoven. Met Kasteel Helmond en culturele instellingen zoals Theater Het Speelhuis, De Cacaofabriek en Kunsthal Helmond binnen handbereik geniet je van alles wat Helmond te bieden heeft.

De keukens

In dit bijzondere project is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Samen met de projectontwikkelaar is er daarom niet gekozen voor een standaard keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van de woning.

Ontwikkelaar

Hendriks Coppelmans Ontwikkeling 1 BV

Aannemer

Hendriks Coppelmans Uden BV

Info & Verkoop

Adriaan van den Heuvel Makelaars

Keukenzaak Helmond:

Keukenshowroom ASWA Keukens Helmond