Waarom een SieMatic keuken?

- Nieuws

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. En dat is niet voor niets! Wij hebben voor u tien voordelen van een SieMatic keuken op een rij gezet.

Nieuws_Waarom een SieMatic

  1. SieMatic biedt een origineel design in elke gewenste stijl. Een landelijke leefkeuken, of een praktische moderne keuken? SieMatic heeft voor elk wat wils. Kom langs en beleef de wereld van Pure, Classic en Urban. Ontdek welke stijl bij u past.
  2. Vooruitstrevende oplossingen. Denk aan een USB-oplaadstation, een speciaal messenblok en een exclusief opbergsysteem voor uw kruiden. Allemaal opgeborgen in de keukenladen. SieMatic beschikt over een innovatief systeem voor de indeling van (bestek)laden, die u geheel naar eigen wens kunt inrichten.Nieuws_Waarom een SieMatic
  3. Bijna 2000 kleurmogelijkheden. De kleurkeuze bepaalt of een ruimte wordt ervaren als gastvrij, elegant, royaal, koel of comfortabel. Om in een keuken verschillende materialen en deurfronten genuanceerd te combineren en de gewenste harmonie te creëren, is een weloverwogen omgang met kleuren nodig.
  4. Vervaardigd in Duitsland onder hoge milieunormen. SieMatic gaat zorgvuldig om met o.a. energie, materialen en de transportmiddelen.
  5. SieMatic staat voor kwaliteit. Met een SieMatic keuken bent u zeker van de beste materialen.
  6. Innovatieve technische opties. Alle vormen van audio en/of video zijn te integreren in uw keuken met het SieMatic MultiMedia-systeem.Nieuws_Waarom een SieMatic
  7. Uw huis wordt meer waard. SieMatic staat niet alleen voor kwaliteit, dit is ook bij veel mensen bekend en zal hiermee de waarde van uw woning verhogen.
  8. U heeft alles bij de hand met het exclusieve en bekroonde aluminium On-Wall systeem. Dit systeem bestaat uit een strakke aluminium rail waaraan u fraaie accessoires kunt hangen, van simpele haken en een notitiebord tot en met een levend kruidenrek en een keukenklok. Stel zelf uw wand samen.Nieuws_Waarom een SieMatic
  9. Exclusieve werkbladen. Werkbladen gemaakt van echt natuursteen of composiet zijn tijdloos mooi, onvergelijkbaar elegant en verhogen het karakter van de keuken. De werkbladen van SieMatic zijn leverbaar in elke gewenste dikte, van 1 tot 8 cm, maar ook met verschillende randafwerkingen: reliëf, gebeiteld, ellipsvormig, in verstek gezaagd en in de populaire 1 cm optiek, waarbij slechts een elegant dunne laag steen zichtbaar is.
  10. U bespaart ruimte in uw keukenkastjes door gebruik te maken van SieMatic Multimatic. Een bijzonder flexibel interieursysteem dat zich volledig naar behoefte en wens laat toepassen, veranderen en uitbreiden. Het maakt het mogelijk om elke kastindeling net zo handig te maken als u dat wilt, waarbij alles een eigen plek krijgt.Nieuws_Waarom een SieMatic

U kunt bij ons terecht voor het opdoen van ideeën maar ook voor al uw vragen. Wij laten u zo veel mogelijk mogelijkheden zien van SieMatic, kunnen u deskundig adviseren en luisteren naar uw wensen om zo tot een prachtig ontwerp te komen waar u 100% tevreden over bent en blijft.

Meer informatie?
Meer informatie over SieMatic vindt u op onze website via keuken collectie waar de 3 stijlwerelden van SieMatic, te weten Pure, Urban en Classic met een gevarieerde beelden gepresenteerd worden.

Voor verdere informatie bent u uiteraard altijd welkom om een kijkje te nemen in één van onze showrooms. Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over uw SieMatic keuken. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseurs tijd voor u hebben, maak gerust een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch (088-5481800) contact met ons op.