De nieuwe Siemens oven met camera

- Nieuws

Koken speelt vaak een verbindende rol in gezelschap. Nu meer dan ooit is de keuken een open ruimte waar het gezin samen komt, waar wordt gewerkt maar waar ook wordt geborreld. Het is vaak het sociale clubhuis van een woning. Deze verbinding van personen wil Siemens doorvoeren in de apparatuur. Verbinding met jouw Siemens oven met camera zodat je er niet bij hoeft te blijven om je gerecht in de gaten te houden. Verbinding met de koelkast om in de winkel te kunnen kijken wat je nog nodig hebt. Kortom het ontwikkelen van een slim huis waarin verbinding op allerlei fronten centraal staat.

Houd je gerechten op afstand in de gaten

Met de slimme functies van de nieuwe IQ700 oven worden jouw kookkunsten naar een hoger niveau getild. Je kunt gerechten zo bruin bakken als je zelf lekker vindt. Via de geïntegreerde camera in de oven kan je via de Home Connect app het product in de gaten houden. Maar ook de oven houdt een oogje mee in het zeil. De Home Connect app laat je weten wanneer een gerecht klaar is. Ook kan je tijdens het bakproces een timelapse maken van de garing die je alvast door kan sturen naar je bezoek. Daarnaast is de nieuwe Siemens oven met camera uitgerust met een Individuele Bruining en biedt 5 verschillende bruinings niveaus waaruit jij kan kiezen. De camera in de oven houdt de kleur van het product in de gaten en stopt vanzelf als het gewenste resultaat is bereikt.

Siemens oven met camera, Keukenapparatuur ASWA Keukens

De oven die naar je luistert

De slimme Siemens oven luistert, geeft tips en beantwoordt vragen door het leveren van de perfecte resultaten. De oven is uitgerust met WiFi waardoor je hem kan verbinden met de Home Connect app en spraakassistent. Hierdoor wordt alles makkelijker. Wanneer je twijfelt over de bereiding van een bepaald gerecht, helpt de OvenAssistent je bij het kiezen van het meest geschikte programma. Ook kun je de OvenAssistent vragen om het gerecht warm te houden als je nog niet klaar bent. Of heb je juist haast? Dan kan je de oven vragen het bakproces te versnellen. 

Zelfs de basis is niet gewoon

Naast alle nieuwe details van de Siemens IQ700 oven, blinkt de oven ook uit in andere opzichten. Bijvoorbeeld de varioClip Rails Plus waardoor je een bakplaat volledig uit de oven kan schuiven. Dankzij het eenvoudige montagesysteem kan je de telescopische rails op elke hoogte aanbrengen. Een hoge positie perfect als je wilt grillen, en wat lager als je gebruik wilt maken van de hetelucht functie. Ook bezitten een aantal ovens activeClean. Deze pyrolyse functie zorgt ervoor dat de oven weer blinkt nadat je hebt gebakken en gebraden. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van dualLed in de ovens. Door twee moderne en energiezuinige ledlampen is alles goed zichtbaar in de oven. 

Vernieuwd design

De nieuw IQ700 serie is niet alleen vernieuwd in functies maar ook het design is veranderd. Alle randen en rondingen zijn perfect uitgelijnd wat zorgt voor een strak en minimalistisch ontwerp. De ovendeur is gemaakt van hoogwaardig glas evenals de greep waardoor deze bijna niet zichtbaar is als je voor de oven staat. Ook is het TFT-Touchdisplay vernieuwd waardoor je makkelijk navigeert naar het gewenste bakresultaat.  

Nieuwe Siemens StudioLine, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Siemens keukenapparatuur met Home Connect kopen?

Wil je graag meer weten over de nieuwe Siemens studioLine keukenapparatuur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: