“Alles klopt, tot in het kleinste detail. We zouden het precies weer zo doen!”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Weijers uit Hilversum en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Een nieuwe keuken… waar begin je dan?

In ons geval is dat een heel verhaal. We besloten te stoppen met werken en wilden liever niet meer in onze oude werkomgeving blijven wonen. Zo zijn we een zoektocht naar een nieuwe woonplek gestart. Toen we dit project online tegenkwamen waren we meteen enthousiast. De grote lijnen waren uitgezet voor het wooncomplex, maar verder was nog alles mogelijk.

Hoe zijn de ideeën voor de keuken ontstaan?

Onze zoon had dit idee, een lange keuken- kastenwand die de verschillende ruimtes verbind, eens in een blad gezien. Dit idee deelden we met onze interieurarchitect Marcel Klever. Hij is daarmee aan de slag gegaan en zie het resultaat.

Hoe zijn jullie te werk gegaan met het kiezen van de apparatuur?

Daar hebben we verschillende merken voor onderzocht. Zo kwamen we terecht bij het Miele Experience Center. Een mooie omgeving om tot een keuze te komen en bovendien een hele fijne uitleg. Ook daar kenden ze ASWA, en waren daar erg positief over. De fronten van de apparaten die we gekozen hebben, zijn in verschillende kleuren leverbaar. Dit geeft een rustig beeld in de ruimte.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product.

Hoe is het proces verder gelopen?

Alle ideeën en details zijn door een nauwe samenwerking van Marcel en Ralph van ASWA Keukens Hilversum met de tijd verder verfijnd. Geen vuiltje aan de lucht… totdat de keuken geplaatst werd. Er was tijdens het drogen van de verschillende laklagen een klein kleurverschil ontstaan. Nauwelijks waarneembaar, maar doordat alle deuren op elkaar aansluiten zag je het verschil. Gelukkig vonden ook hier alle partijen zich weer. Ook het kleinste detail moest hier kloppen. Alle deuren werden opgehaald, in een weekend dat wij er niet waren om de overlast te beperken, en werden opnieuw gespoten.

Als jullie advies mogen geven aan aspirant keukenkopers…?

Mmm… moeilijk te zeggen… wij zouden het precies weer zo doen. Oja! Een tip; geen ‘kliksysteem’ aan de achterzijde van het kookeiland. Het is vaak te gezellig aan het kookeiland, waardoor onze gasten zich aan het eind van de avond rondom het eiland scharen. Met een glaasje wijn hang je dan een beetje tegen de kasten aan en springen deze open…

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: