“De keuken is volledig zwevend waardoor het heel ruimtelijk lijkt”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie van Osnabrugge uit Hendrik Ido Ambacht of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring ASWA Keukens van Osnabrugge

Hoe bent u terecht gekomen bij ASWA?
We liepen toevallig langs de showroom. We hadden al een aantal showrooms bezocht om een keuken voor ons nieuwe huis te zoeken, maar dat was nog geen succes geweest. Door het bord van SieMatic dachten we dat deze zaak gezien ons budget niet geschikt was voor ons. Maar wat goed dat we toch even binnen zijn gelopen.

Hoe is de keuze voor de aankoop van uw keuken verlopen?
Veel anders dan we bij de andere zaken. Bij ASWA was niet de eerste vraag, welke deurtje in welke kleur wilt u? Maar hoeveel kastruimte wilt u graag, wilt u die in de vorm van kasten of liever lades, welke apparaten zou u willen hebben enz. Tijdens het eerste bezoek hadden ze ruim de tijd voor ons, hebben ze al onze wensen aangehoord en in de afspraak daarna waren de ideeën uitgewerkt en zijn we pas gaan kijken naar van welk materiaal en in welke kleur de keuken zou gaan worden.

Klantervaring ASWA Keukens van Osnabrugge

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
We vinden de indeling heel mooi en fijn in gebruik. De keuken is volledig zwevend waardoor het heel ruimtelijk lijkt en doordat onze keuken alleen maar lades heeft is elke ruimte makkelijk bereikbaar. Eigenlijk gingen we voor een grote oven van 90 cm maar die hebben we voor het ontwerp laten vervallen voor een stoomoven en oven- magnetroncombinatie naast elkaar. Voorheen hadden we geen magnetron maar nu was het mooier in het ontwerp, en ongelofelijk maar waar, die gebruiken we misschien nog wel het meest.

Hoe is het plaatsen en de eventuele nazorg verlopen?
Heel goed. Er was een lade beschadigd maar die was al besteld voordat wij hadden gezien dat er een krasje op zat. De monteur dacht zelf ook echt mee. De lade onder de spoelbak zou eigenlijk niet te gebruiken zijn doordat die lade eigenlijk gevuld wordt door de bak. De monteur heeft ter plaatse de bodem verzaagd en vertimmerd waardoor we de buitenste rand toch kunnen gebruiken voor een vaatdoekje en ander kleine rommeltjes, heel handig!

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: