Bekijk de inhoud van uw koelkast. Waar u ook bent!

- Nieuws

In de supermarkt staan en niet weten of er nog yoghurt of boter in huis is. Dat hebben we allemaal wel eens. Met de nieuwe Siemens koelkasten ziet u voortaan binnen een paar seconde of u de benodigde ingrediënten al in huis heeft.

Nieuws Siemens Koelkast

De nieuwe Siemens koelkasten bieden veel meer dan alleen optimale koeling, een aantrekkelijk design en een laag energieverbruik. Met de Home Connect App heeft u direct zicht in uw koelkast. Dankzij twee camera’s in de koelkast en de intuïtieve Home Connect App, kunt u direct zien wat er nog in de koelkast staat en wat er op uw boodschappenlijstje moet komen. Een van de camera’s bevindt zich achter in de koelkast, de andere in de deur. Telkens wanneer de deur dichtgaat, wordt een foto genomen vanuit beide cameraposities. Deze worden vervolgens geüpload in de Home Connect-app. In combinatie met het kookboek dat onderdeel uitmaakt van de Home Connect-app is het heel eenvoudig om te bepalen welke gerechten er met de aanwezige producten gemaakt kunnen worden.

Naast het maken van foto’s kunt u via de Home Connect App de status van uw apparaat controleren, uw koelkast bedienen en krijgt u tips over hoe u uw producten het beste kunt bewaren.

Controle op afstand: controleer de status van uw apparaten, waar u ook bent.
Dankzij Home Connect kunt u uw koelkast overal bedienen en zelfs pushmeldingen ontvangen als de deur per ongeluk open staat, of wanneer de temperatuur moet worden bijgesteld.

Bediening op afstand: bedien uw koelkast intuïtief met de Home Connect App.
Met de Home Connect App kunt u alle instellingen, zoals de temperatuur, van uw koelkast wijzigen zonder dat u de koelkastdeur ook maar hoeft te openen. De Home Connect App is heel intuïtief en makkelijk te bedienen. U heeft geen handleiding meer nodig.

Bewaargids: vind de beste plek voor elk product.
Elk product stelt andere eisen aan zijn bewaaromgeving. Dankzij de Bewaargids in de Home Connect App hoeft u de beste bewaaromstandigheden voor uw boodschappen niet te onthouden. De app vertelt u hoe u de producten het best bewaart, en geeft zelfs informatie over de voedingswaarde van de producten in uw koelkast.

Bron: Siemens