“Door haar interieur achtergrond is er een prachtig ontwerp uitgekomen”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie te Boekhorst uit Leende en hun ervaring met ASWA? 
Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring - Fam. te Boekhorst, Leende

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
Dit is onze derde keuken die we bij ASWA hebben gekocht. Hoewel we tijdens de bouw van ons energie-actief nieuwbouwhuis eerst dachten aan een interieurbouwer, zijn we toch weer bij ASWA binnengelopen. Daar hebben we contact gekregen met Sanne en zij heeft ons erg goed geholpen.

Hoe is de aankoop verlopen?
De ruimte waar de keuken moest komen stond vast. Verder wisten we dat we graag een kook-schiereiland wilden in een modern, strak design, zonder dat het koud en kil zou worden. Hiermee is Sanne aan de slag gegaan. Ze had ons goed begrepen en door haar interieurachtergrond is er een prachtig ontwerp uitgekomen. Modern, maar door de houten details en nisjes toch warm en gezellig.

Is de apparatuur keuze erg afwijkend in vergelijking met jullie vorige keuken?
We kookten al op inductie en dat doen we nu weer. Ons huis is energieneutraal en daar hoort gas niet bij. Ook een magnetron mocht van ons niet ontbreken. Wat wel nieuw voor ons is, is de stoomoven… Die moeten we dan ook nog echt ontdekken. En de afzuiging in de kookplaat. Die werkt perfect! Zelfs de geur van bloemkool dringt niet in ons huis door. Oh, en dan nog de Quooker. Kokend water geïntrigeerd  in onze keukenkraan, echt super handig!

Zijn er dingen die je achteraf anders zou doen?
Eens even nadenken… Nee, nee echt niet. We hebben alle beslissingen ook weloverwogen gemaakt. Telkens als we ergens over twijfelde, of het nu over de kleurencombinatie of de apparatuur keuze ging, hebben we weer contact gezocht met Sanne. Zij heeft een engelengeduld en heeft elke vraag en twijfel telkens weer met ons samen bekeken. Eigenlijk kon het ook niet anders dan dat we zo tevreden zijn met het eindresultaat.

Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over je huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: