“Geen misleidende informatie of de (vaak) agressieve verkooptrucs”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Hafkamp uit Rosmalen en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring Fam. Hafkamp, Rosmalen

Hoe is de beslissing tot een nieuwe keuken gekomen?

Toen we dit huis kochten zat er nog een vrij nieuwe keuken in.  Maar… we vonden hem echt niet mooi. We wisten dus van tevoren dat we ooit een nieuwe keuken wilden en dat moment was aangebroken.

Hoe zijn jullie bij ASWA terecht gekomen?

Onze ouders hebben eerder een keuken bij ASWA gekocht en zij waren erg tevreden. Ook hoorden we over de (vaak) agressieve verkoop in de keukenwereld. Daar houden we totaal niet van.

Hadden jullie al vaste ideeën over hoe de keuken moest worden?

We hadden qua materiaal en indeling wel wat in ons hoofd. Samen met onze verkoopadviseur Ronald is het verder uitgewerkt. De meeste apparatuur, die in onze vorige keuken zat, werkte nog prima. Alles behalve de kookplaat hebben we dan ook hergebruikt. De gaskookplaat is vervangen voor een inductiekookplaat met afzuigingssysteem, ofwel een BORA. De afzuiging was wel even wennen. We houden een beetje rekening met hoe we de deksels op de pannen leggen en het werkt prima.

Zagen jullie tegen de verbouwing op?

Nee niet echt. Het is ook heel soepel verlopen. Alles bij elkaar heeft het maar drie weken geduurd. Gelukkig hebben we lieve ouders en hele aardige buren waar we vaak uitgenodigd werden voor het eten…

Lees hier meer klantervaringen. Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

Lees ook: