fbpx
Luxe Eggersmann Work's zwart met rvs, ASWA Keukens

Keuken accessoires

Er zijn diverse keuken accessoires die de functionaliteit van jouw keuken kunnen uitbreiden. Bekijk ze hieronder.

Plan hier jouw adviesgesprek

keuken accessoires inzetbakje Lanesto speolbak, ASWA Keukens

Inzetbakjes

Multifunctionele inzetbakjes zijn een aanvulling op de spoelbak. Het wordt gebruikt voor het wassen of afdruipen van groenten en fruit of om de schoonmaakmiddelen droog in te bewaren. Het wordt ook wel gezien als de vervanger van de 1,5 spoelbak.

Verlichting Novy

Sinds 2022 heeft Novy de verlichtingsproducent Jansen & de Bont overgenomen en heeft besloten om de volledige merknaam te veranderen naar Novy. Dit nieuwe Novy-assortiment combineert opmerkelijke designs met een unieke handsfree bediening, perfect voor situaties waarin je tijdens het koken geen schone handen hebt maar wel de verlichting wilt aanpassen. Het assortiment omvat drie soorten lichtobjecten: wandverlichting, eettafelverlichting en stijlvolle ingebouwde verlichting in planken.

keuken accessoires Lanesto Afdruipmat, ASWA Keukens

Afdruiprolmat

Eenvoudig uit te rollen op het werkblad, de eettafel en over de spoelbak zodat er een pannenrooster of afdruiprek ontstaat.

keuken accessoires Twist stopcontact, ASWA Keukens

Stopcontacten

Er zijn verschillende mogelijkheden om stroom te verwerking in je keuken. Het kan van pas komen voor keukenapparatuur tijdens het koken of voor losstaande keukenapparaten. Maar ook voor opladers van mobiele apparaten. Wanneer het gaat om een wandkeuken kunnen natuurlijk gewoon stopcontacten in de muur worden verwerkt. Bij een eiland is het mogelijk om stroom te verwerken in de zijwanden of in het blad. Bij laatstgenoemde kun je bijvoorbeeld denken aan een paal die uit het blad omhoog komt met stroompunten of een TWIST. Dit is een dubbel stopcontact die door middel van een draaibeweging tevoorschijn komt.

Quooker Kraan met keukenkraan en zeeppomp, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Zeepdispenser

Zeepdispensers kunnen worden aangebracht op het blad en naar wens worden gevuld met een zeep. Er bestaan een aantal zeeppompjes bijpassend bij het model en de kleur van de kraan.

keuken accessoires waste systeem Franke, ASWA Keukens

Waste systeem

Dit is een handige toevoeging aan de spoelbak wat ervoor zorgt dat je de afvoer op afstand kunt bedienen. Hierdoor hoef je niet meer met je handen in het vieze of hete water om de afvoer te openen.

keuken accessoires vaatdoekhouder Lanesto, ASWA Keukens

Vaatdoekhouder

Een innovatief product dat een mooie manier biedt om je vaatboek binnen handbereik op te bergen. De beweegbare houder heeft plaats voor een doekje waardoor het sneller droogt en niet in de bak zelf ligt.

 

SieMatic ladeindeling in licht eiken - keukenaccessoires, ASWA Keukens

SieMatic interieursysteem

Door middel van het gepatenteerde MultiMatic interieursysteem van SieMatic wordt de ruimte in je keukenkasten optimaal benut. De individuele indeling van de binnenruimte in de kasten zorgt ervoor dat je tot wel 30% winst behaald in opbergingsmogelijkheden. Daarbij zijn voor het lade interieur ook diverse mogelijkheden en uitvoeringen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een oplader voor je telefoon, rolhouder voor aluminium en huishoudfolie of een messenhouder. Verkrijgbaar in kunststof, aluminium, licht eiken of donker rookkastanje.

Luxe Eggersmann keuken met marmeren nis in houten kastenwand, ASWA keukens

Keukenachterwand en tegelplint

Een keukenachterwand en tegelplint is soms een beetje een achtergesteld puntje. Toch is het belangrijk om hier over na te denken omdat het een groot effect kan hebben op je keuken. Over een keukenachterwand of tegenplint kun je nadenken wanneer je een keuken hebt die tegen een muur is geplaatst. In 2021 zien we dat achterwanden door kleur maar vooral ook de structuur, een designelement zijn geworden. Er zijn verschillende materialen waar een achterwand van kan worden gemaakt. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden. 

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.