SieMatic SLX Pure

Video afspelen Inspiratie

Ervaar de nieuwe SieMatic SLX PURE

Bij de SieMatic SLX Pure is weglaten een vorm van kunst. De elegante lichtbanen, luxe materialen en de bijna onzichtbare functionele elementen, kenmerken de unieke designfilosofie. Zo zijn de individueel regelbare lichtbanen weggewerkt in de greepuitsparingen. Dit zorgt voor diepte, versterkt het zwevende effect van het werkblad en benadrukt de evenwichtige proporties. Kortom, een baanbrekend lijnenspel dat bij iedere blik mooier wordt. Kom het zelf ervaren in een van onze showrooms.

®Winnaar van de prestigeuze Red Dot Design Award, Iconic Award en de IF design Award 2020.

SieMatic SLX Pure, SieMatic keuken, ASWA Keukens Helmond

Het nieuwe greeploos met aandacht voor details

Bij de nieuwe greeploze SieMatic SLX wordt vastpakken een nieuwe ervaring. Dit is ontstaan bij de nieuw ontwikkelde greeplijst die samen met de ranke maatvoering van slechts 6,5 mm bepalend is voor het nieuwe ontwerp. Door het onderscheidende vormgevingselement zijn lichtbanen weggewerkt in de greepuitsparingen.

SieMatic SLX Pure, SieMatic keuken, ASWA Keukens Helmond

Zwevend keukenblad met verlichte greeplijst

Deze manier van greeploosheid laat het blad visueel zweven. Het led-licht is individueel regelbaar qua lichttemperatuur en -sterkte waardoor het perfect kan worden aangepast aan de rest van het interieur. De lichtbanen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast. Wanneer het wordt gecombineerd met donkere kleuren komen ze bijzonder tot hun recht.

SieMatic SLX Pure, SieMatic keuken, ASWA Keukens Helmond

Is het een keuken of woonmeubel?

De verlichte SLX stijl wordt doorgezet in meerdere meubels van SieMatic. Bijvoorbeeld in de luxueuze glazen vitrinekasten. De schappen en lades zijn aan de achterkant bevestigd waardoor zwevende elementen ontstaan. Dankzij de transparante deuren is de uitmuntende verstek afwerking van de lades zichtbaar wat voor een visueel feest zorgt. Het gebruik van neutrale kleuren zoals goldbronce, matzwart of roestvrijstaal zorgt ervoor dat de kasten kunnen dienen als vloeiende overgang naar de woonkamer, blikvanger in de keuken of als vrijstaand meubel. De achterwand kan worden afgewerkt in visgraat fineer waarmee je jouw huis die luxe uitstraling geeft. 

SieMatic SLX Pure, SieMatic keuken, ASWA Keukens Helmond

Maak van jouw droomkeuken werkelijkheid

Bij ASWA Keukens werken we samen met topmerken en interieurexperts om jou het beste advies te geven en de kwaliteit te bieden die jij verwacht. Een keuken die jouw leven verrijkt. Daarvoor wil je dat alles klopt, dat jouw wensen bedient worden en de keuken een stralend onderdeel is van jouw thuis.

Je wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers. Samen met jou creëren zij keukens en woonruimtes die méér zijn dan mooi en praktisch.

 

Diverse awards SieMatic SLX

De SieMatic SLX is in 2020 al door drie internationale deskundige topjury’s geprezen met designprijzen. Met de award van Red Dot Design, het iF Design Award en de Innovative Interior ‘Best of Best’ Iconic Award is het nieuwe design bekroond voor haar innovatie en originaliteit.

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.