De Harmonie
in Naaldwijk

In het bruisende centrum van Naaldwijk wordt project De Harmonie gerealiseerd. Een appartementencomplex bestaand uit 20 prachtige appartementen in verschillende groottes.

In het hart van Naaldwijk komt de droom van centraal en comfortabel wonen tot leven met De Harmonie. Het project biedt twintig koopappartementen verdeeld over vier woonlagen, elk met een balkon of terras en een eigen parkeerplaats. Gelegen op een centrale locatie, combineert De Harmonie het gemak van uitstekende bereikbaarheid via de nabijgelegen A20 en openbaar vervoer met een levendige omgeving. Deze ideale plek belooft een perfecte harmonie tussen stadse dynamiek en rust.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens diverse inspiratiekeukens uitgewerkt van het merk SilverLine en SieMatic. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van verschillende Siemens en Etna keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar

Herkon

Aannemer

Stout

Makelaar

Hulsebos Makelaardij

Keukenzaak

ASWA Keukens Dordrecht