Nieuw Bergen
in Eindhoven

In het hart van Eindhoven, in een van de meest trendy wijken van de stad, verrijst nieuwbouwproject Nieuw Bergen. In totaal komen hier 237 woningen in verschillende segmenten, zowel koop als huur.

Nieuw Bergen Eindhoven, ASWA Keukens Helmond

Zeven iconische blikvangers, volledig ingericht op de toekomst, vormen dé nieuwe stadswijk van Eindhoven. Een jaloersmakende plek om te wonen. Ondanks de centrale ligging lijk je in Nieuw Bergen te verblijven in de luwte. Auto’s zijn te gast. Kinderen spelen er net zo veilig als op hun schoolplein. En alles om te genieten van het bruisende stadsleven ligt binnen handbereik.

Nieuw Bergen heeft het allemaal. Hier in het hart van de hoofdstad van technologie, design en kennis. De 237 woningen hebben een uitzonderlijke luxe en hypermoderne uitstraling. De iconische architectuur gaat hand in hand met groots wooncomfort en duurzaamheid. Wat wil je nog meer?

De keukens

Er is voor dit project niet gekozen voor de inzet van een basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn / haar eigen keukenwensen in te vullen. Hiervoor kunnen kopers terecht in onze inspirerende showroom in Helmond. Samen met de aannemer en onze binnenhuisarchitect / adviseurs werken we naar een optimale keukenruimte die past bij de wensen van de koper. Bij ASWA Keukens zijn we op de hoogte van de (on)mogelijkheden in de appartementen, waardoor we samen kunnen werken naar een passend keukenontwerp.

Ontwikkelaar

SDK Vastgoed

Aannemer

Stam + De Koning Bouw BV

Architect

MVRDV

Makelaar

Honders/Alting makelaars

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond