Park Looburgh
in Bergeijk

Aan de rand van Bergeijk in een prachtige, groene omgeving wordt Park Looburgh gerealiseerd. Centraal in het kleinschalige plan ligt een gemeenschappelijke, groene parktuin bedoeld voor samenkomen en recreatie.

Park Looburgh, ASWA Keukens

Park Looburgh wordt gerealiseerd op de Weebosserweg. Dit bijzondere project bestaat uit duurzame woningen, ontworpen in een moderne klassieke stijl. Ze zijn gegroepeerd rondom een gemeenschappelijke parktuin die is voorzien van bomen, bloeiende heesters en wandelpaden, waardoor er ruimte is voor ontspanning en ontmoeting. Het project straalt exclusiviteit en ruimte uit, met een fraaie poort als toegang, en bevindt zich op een ideale locatie aan de rand van Bergeijk.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens een inspiratiekeuken van het merk SilverLine ontworpen. De uitgewerkte opstelling is voorzien van diverse keukenapparatuur. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composieten keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen voor de overige woningen de specificatie en tekeningen ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Symphony Estates B.V.

Makelaar

Symphony Estates B.V.

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond