Molenerve
in Nuenen West

Nieuwbouwproject Molenerve in Nuenen West straalt een typisch dorpsgevoel uit. Met een variatie aan woningen is het project geschikt voor iedere doelgroep. Lees hier alle details over het project.

Nuenen West straalt een dorpsgevoel uit. De diversiteit aan huizen, kalme klinkerstraatjes en groene hofjes dragen bij aan een authentieke sfeer met hedendaags comfort. Het behoud van historische elementen, zoals wegen, bomen en de Opwettense watermolen, maakt deze nieuwbouwwijk uniek en sfeervol. Nuenen West bevordert een gevoel van thuis zijn en kan een nieuw soort Brabantse gemeenschap, genaamd ‘naboarschap’, in gang zetten.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens diverse basis keukens uitgewerkt van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van verschillende keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm design keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

BPD/ Hurks B.V.

Aannemer

Hurks B.V.

Makelaars

Van Santvoort Makelaars/ Maas Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond