ROSA
in Barendrecht

Project ROSA in Barendrecht bestaat uit 65 hoogwaardige appartementen gelegen in een prettige woonwijk. Lees hier alle details over dit nieuwbouwproject.

Project ROSA voorziet niet alleen in zorgeloos wonen in hoogwaardige appartementen, maar biedt tevens een plezierige omgeving met veel groen en autoluwe zones waar kinderen veilig kunnen spelen. De nabijgelegen faciliteiten zoals scholen, kinderopvang, winkels en sportverenigingen zijn gemakkelijk bereikbaar. Barendrecht, met zijn dorpskarakter en bloeiende gemeenschap, combineert de rust van een dorp met de mogelijkheid om de levendigheid van de stad op te zoeken. Verken de natuur in de nabijgelegen Zuidpolder of ontspan in park Buitenoord. Bovendien bereik je binnen 15 minuten met de trein het bruisende centrum van Rotterdam.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens inspiratiekeukens uitgewerkt van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstelling is voorzien van Pelgrim keukenapparatuur. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm design keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  Kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar

Gebroeders Blokland

Aannemer

Gebroeders Blokland

Makelaars

Delta Makelaars/ Gebroeders Blokland

Keukenzaak

ASWA Keukens Dordrecht