ReuverStaete
in Reuver

ReuverStaete is een statig appartementsgebouw waar comfortabel wonen samengaat met moderne voorzieningen en veelzijdige appartementen. Lees hier alles over dit nieuwbouwproject.

ReuverStaete nieuwbouw, ASWA Keukens

ReuverStaete is een statig appartementsgebouw gelegen in het hart van Reuver, met aandacht voor leefbaarheid. De omgeving biedt een park, openbaar groen, recreatiemogelijkheden, medische zorg, winkels, restaurants, terrasjes, een servicebioscoop en voldoende parkeergelegenheid, evenals nabijheid van trein- en bushaltes. Het project biedt een mix van stijlvolle appartementen die voldoen aan verschillende behoeften. Het ontwerp richt zich op duurzaamheid, financiële aantrekkelijkheid, onderhoudsgemak, woonplezier, comfort en persoonlijke veiligheid, met moderne details zoals energiezuinige ramen en schuifdeuren in kwarts-grijze kozijnen voor een visueel aantrekkelijke uitstraling.

De bel-etage van het gebouw heeft een verhoogde positie en biedt toegang via zowel een trap als een hellingbaan met een elektrische draaideur. De entree bevat postkasten, een bellentableau en een video-intercominstallatie. De appartementen hebben één of twee slaapkamers, maar bieden optioneel de mogelijkheid om extra kamers te creëren, ideaal voor thuiswerken of extra slaapruimte.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens diverse inspiratiekeukens uitgewerkt van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Dohmen Beheer BV/ Marlad BV

Aannemer

Janssen Bouw/ Ontwikkeling

Makelaar

VeTeBe Makelaars

PWW Makelaardij

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond