Beaufort Kerckebosch
in Zeist

Exclusief, toekomstbestendig en comfortabel wonen in een unieke bosrijke omgeving. In een nieuw en duurzaam appartement met een royale buitenruimte. Rust, ruimte en groen. Elke dag weer. Dat is wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist.

Beaufort is, naast de groene woonbeleving in Kerckebosch, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante terrassen die volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen bepalen de sfeer in en om jouw woning. Door de grote glazen gevels hebben de appartementen een natuurlijke lichtinval. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke landschap rondom. Vanuit het appartement stap je zo jouw eigen terras op en kijk je het bos in. Dat is nog eens genieten!

Beaufort telt 19 appartementen verdeeld over tien verdiepingen, waarvan het appartement op de bovenste verdieping met recht de titel penthouse mag dragen. Ieder appartement krijgt z’n eigen karakter. Zo richt je jouw nieuwe appartement binnen de kaders van het ontwerp naar eigen wens en smaak in. In Beaufort combineren we aangenaam en sfeervol wonen met duurzaam wonen. Voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én voor lagere energielasten!

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar een luxe keuken ontworpen van het merk SieMatic. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van 4 of 6 Miele keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet of kunststof keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Hilversum.

Ontwikkelaar

NCB Projectrealisatie

Aannemer

Slokker Bouwgroep Amsterdam

Architect

Orange Architects

Makelaar(s)

Molenbeek makelaars en Drieklomp Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Hilversum