De Burgemeester
in Sliedrecht

In Het Buurtschap komen 29 prachtige woningen in appartementencomplex De Burgemeester in Sliedrecht. Fijn uitzicht, een balkon of tuin en 2 slaapkamers. Alle ingrediënten voor maximaal woonplezier.

De Burgemeester Sliedrecht, ASWA Keukens Dordrecht

Via de gedeelde hal kom je binnen in deze praktisch ingedeelde appartementen. De appartementen zijn voorzien van een heerlijke woonruimte met open keuken. Door de grote ramen is het lekker licht in de woonkamer. Heerlijk met een kop koffie op de bank lekker naar buiten kijken. Twee slaapkamers, een ruime badkamer, berging en hal met apart toilet maken het plaatje compleet.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zowel binnen als buiten. De auto parkeer je op de privéparkeerplaats. De (elektrische) fiets? Die plaats je zo in de individuele berging op de begane grond van het gebouw. Als kers op de taart geniet je met een balkon én tuin volop van het buitenleven.

De keukens

Voor Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw B.V. hebben we in dit project een keukenvoorstel uitgewerkt van ons huismerk SilverLine. Er is een complete keuken ontworpen met 5 keukenapparaten en een 2.5 cm kunststof keukenblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen in onze showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar

BPD Ontwikkeling

Aannemer

Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw B.V.

Architect

Quadrant Architecten BNA

Makelaar

BPD Ontwikkeling

Keukenzaak

ASWA Keukens Dordrecht